A lányok szeretik ha a fiúk verekednek?
Van egy lány aki tetszik de eddig nem nagyon mertem hozzá közeledni. Mindig kicsit visszahúzódó voltam de mostanában egyre nagyobb az önbizalmam, járok edzeni tehát lelkileg és testileg is sokat fejlődtem. Arra gondoltam, hogy valamelyik nap az egyik fiúval konfliktusba kerülök: először elkezdem méregetni, oltogatjuk egymást majd végül összebunyózunk egymással ott mindenki előtt. A lányok úgy tudom, hogy nagyon szeretik ha a fiúk izmoznak, verekednek egymással, fitogtatják az erejüket stb. Valószínűsítem, hogy tetszeni fog annak a lánynak is aki tetszik nekem.
Szerintetek is tetszeni fog neki?
Igen nyámnyilák vagyunk, mert elítéljük a bunyót!
Ébredj fel, ettől nem leszel menő, csak 10 évesen, pár év múlva végtelenül szégyellni fogod magad.
Mérlegeld, hogy ez mivel járhat. Mondjuk egy felesleges ofői, igazgatói, nem beszélve a sérülés veszélyéről, amiből aztán esetleg rendőrségi ügy lehet a vége...
Egy meggondolatlan cselekedet végett.
Megéri?
Najó, ne etessük a trollt.
Elsőre még hihető is volt, de aztán túltoltad, öcsi.
Szánalmasak az ilyen ostoba barlanglakók, akik csak erőszakkal tudnak valamit elintézni. Ha neked ennyi eszed van, akkor nem csodálom, ha még bottal sem akarna valaki hozzádérni, nagyon taszítóak az ilyen primitív ősemberek, akik kedvtelésből izmoznak valakivel.
Szerinted ebben mégis mi a vonzó?
Ha én lány lennék, nekem az első gondolatom a "szánalmas agyhalott" után az lenne, hogy ha valami olyat csinál a barátnőd, ami neked nem tetszik, akkor őt is egyből ütöd...Neked sem ártana pár atyai maflás, hogy észhez térj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!