A lányok szeretik ha a fiúk verekednek?
Van egy lány aki tetszik de eddig nem nagyon mertem hozzá közeledni. Mindig kicsit visszahúzódó voltam de mostanában egyre nagyobb az önbizalmam, járok edzeni tehát lelkileg és testileg is sokat fejlődtem. Arra gondoltam, hogy valamelyik nap az egyik fiúval konfliktusba kerülök: először elkezdem méregetni, oltogatjuk egymást majd végül összebunyózunk egymással ott mindenki előtt. A lányok úgy tudom, hogy nagyon szeretik ha a fiúk izmoznak, verekednek egymással, fitogtatják az erejüket stb. Valószínűsítem, hogy tetszeni fog annak a lánynak is aki tetszik nekem.
Szerintetek is tetszeni fog neki?
Rosszul tudod. Senki nem szereti az agresszív embereket, márpedig aki “hobbiból” akar verekedni az nemcsak hogy agresszív, de hülye is.
Ha önvédelemből verekszik valaki, az más, de csak erőfitogtatás céljából verekedni szánalmas, és visszataszító.
Mit kéne szeretni abban, ha valaki egy konfliktuskezelésre képtelen agresszív v@db@rom?
N
Oviban még izginek találtam. Aztán kinőttem.
L
Rég hallottam ennyire röhejes elgondolást.
18/L
Akkor meg mi a kérdés?
Ha valami elmaradott törzsben élsz ahol ez a divat, akkor nosza.
(Napi hangulatkeltő/fárasztó kamu.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!