Nektek halt már meg osztálytársatok / iskolatársatok?
osztálytársam elé kikanyarodott egy teherautó mikor robogózott, fékezett és nekicsúszott a tehernek, szörnyethalt.
1 évfolyamtársam szerelem miatt öngyilkos lett, leugrott a hídról.
2 iskolatársam rákban halt meg.
1 iskolatársam meg a folyosón összeesett és meghalt, agyvérzésben.
Még általánosban egy osztálytársam rákban.
Középiskolás osztálytárs meg pár évvel a suli után öngyilkos lett.
Egy régebbi diák öngyilkos lett, szerelmi bánata volt
Az egyik tanár mondta, hogy egy osztálykirándulásukon az erdőben voltak, az egyik gyerek menőzött a telefonjával, és hát belecsapott a villám, a gyerek szörnyethalt.
Fú, durva hallani ezeket a sztorikat, bakker! Főleg a sok öngyilkosságot!
Én egy szívbeteg általános iskolai társunkról hallottam, hogy sajnos meghalt.
Még úgy is megrázó volt, hogy tizenéve nem láttam, mivel emlékszem rá, hogy anno milyen sokat együtt játszottunk, és nem is látszott rajta, hogy beteg. Csak tudtuk, hogy pacemakere van.
pont ma beszélgettünk ilyensmiről mivel a városban meghalt egy 17 éves srác balesetben.
Hál'Istennek ilyen tapasztalatom nem volt de ma mondta barátnőm hogy amikor kicsi volt egyik iskola társa balesetben meghalt a szüleivel együtt. Barátnőm mai napig emlékszik hogy az igazgató nő úgy fejezte be a beszédet hogy "az ő életének a könyve ma véget ért" (elsős volt a gyerek)
Középiskola elsős voltam, mikor az ofő összehívta az osztályt, és közölte, hogy a betegség miatt távollevő osztálytársunk meghalt. Kolis volt, lebetegedett, anyukája érte jött hogy hazavigye, és a hazaúton autóbalesetet szenvedtek, mindketten meghaltak :'(
Osztalytárssal nem történt több ilyen, de amikor 18 voltam, az egy évvel fiatalabb szomszéd srác családostól balesetezett, ő meghalt. A családjat nagyon hazavágta a dolog.
Aztán mikor 23-24 éves voltam, két barátom lett egymás után öngyilkos.
Általános iskolában egy alattam járó kislányt fejbe találta a labda kocogás közben, az egyik fiú lőtte ki véletlenül a pályáról. Felsegítették, és nem volt akkor semmi baja, simán átment az egyik barátnőjéhez, ott hányingere lett, kórházba vitték, és pár órán belül meghalt agyvérzésben.
Középiskolában volt öngyilkosság felsőbb éveseknél, de mivel nem tudtam arcot kapcsolni a nevekhez, így nem igazán rázott meg, míg az általános iskolánkban elég kicsi közösség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!