Olyan rossz mert már megint egyedül ülök. Tudnék
valamait tenni?
Figyelt kérdés
Igazából nincsenek rendes barátaim az osztályból. Direkt időben megkérdeztem az egyik lányt akivel jóban vagyok hogy ülne-e velem , erre azt felelte hogy majd meglátjuk. És hát megint úgy alakult hogy egyedül ülök. Mindenkinek meg van a maga is embere akivel jóban van és olyan rossz hogy velem senki sem szeretne ülni. Igazabol úgy vannak velem az emberek hogyha nincs ló , jo a szamár is és hat én vagyok az a számár. Apolt vagyok , kulturált , inkább csendes típus .
Ne haragudjatok! Nem is ertem miert írom ki ezt a kérdést hisz teljesen felesleges...
Más nem ül egyedül? Új ember nem jön az osztályba?
2019. aug. 30. 20:06
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a csendességedet nem részesítik előnyben. Azért vagy egyedül, mert nem barátkozol és pont azért, mert csendes vagy és visszahúzódó. Jót tenne a saját önbecsülésednek, hogyha valahogy bekapcsolódnál a beszélgetésekbe. Így úgy látják, hogyha te nem tartasz rájuk igényt, akkor te sem érdekled őket. Nyílj meg egy kicsit és mosolyogj többet!
2019. aug. 30. 20:10
3/9 A kérdező kommentje:
. A lány ő egész nap sminkeli magát a tükörben , állandóan a telefonját nyomkodja aztán dolgozatkor állandóan mindenkit piszkál hogy segítsenek neki. Van egy fiú , vele meg csak köszönő viszonyban vagyok
2019. aug. 30. 20:13
4/9 anonim válasza:
Év közben nem lehet még helyet cserélgetni?
Alakulhat még barátság az első hetekben, van lehetőség ismerkedni.
Idegenek vagy a tavalyi osztály?
2019. aug. 30. 20:14
5/9 anonim válasza:
Pedig egyedül a legjobb, én mit nem adtam volna régen azért ha enyém lehetett volna egy egész pad. És nem kellett volna mindig valakivel nyomorogni közösen a szar kicsi padban.
2019. aug. 30. 20:25
6/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben voltam, mint te, mondjuk én nem mindig ültem egyedül, de többnyire igen. Nem tudom mennyire vagy új közegben, de ha úgy gondolod, hogy tényleg csak azzal van a baj, hogy csendes vagy, akkor az később még változhat, majd feloldódsz több ember társaságában, a haverok meg jönnek mennek.
Egy év alatt úgy meg tudnak változni ezek a klikkek, hogy ennek a tanévnek a végére lehet az lesz a legjobb haverod, akiről most nem is gondolnád.
Amúgy meg nem olyan rossz egyedül ülni, saját padod van, kényelmesen elférsz, szóval nem tragédia az sem. :)
2019. aug. 30. 20:33
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást! Hála Istennek már ez lesz az utolsó évem mert idén érettségiztek, tehát már csak ezt az évet kell kibírjon valahogy! :)
2019. aug. 30. 20:42
8/9 anonim válasza:
Ha intró vagy, akkor tudod élvezni a magányt! Tanuld meg, sokkal jobb életed lesz emberek nélkül! 🙂 Olvass sokat, bármit ami érdekel! Az segít.
2019. aug. 31. 02:05
9/9 anonim válasza:
Én bármit megadtam volna azért, hogy egyedül ülhessek.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!