Egyedül miért ilyen kegyetlen rossz az este?
Amikor dolgozok nincsenek ilyen gondolataim, esetenként esténként támad fel bennem mennyire hiányzik a volt szerelmem az életemből.
Most, hogy leálltunk a melóval egy hete azóta 5 napig semmit nem csináltam, ki se mentem a házból, igaz a ruháimat kimostam és kitakarítottam közben, de igazán semmit nem csináltam. Csak a csöves tinder meg a facebook.
Ma összevágtuk a fát faterral és hasogattam egy keveset és maszekba is dolgoztam.
Tegnap egész nap a Tinder és facebookon fárasztottam a csajokat, de mintha nem is léteznék számukra. Nem látom értelmét, élben szívesebben beszélgetnék de ha nincsenek barátaim se akkor egyedül mejek mindenhova.
Pozitívan kelek és próbálok úgy élni, de ebben a qrva falúban egy csaj sincs, szomszédban van de azok xarnak rám. Meg úgy általában, síránkoznak azt ha meghívnám őket egy italra nem válaszolnak.
Ugyan ebben az esetben vagyok kb mint te.
Heartstone-ozok aztán kész.
Nagyon megtudlak érteni....falun lakom, semmi kikapcsolódás, semmi program. Még a heti két torna sincs, mert ugye ünnep van.
Séta kizárva, méterenként megállítanak, hová megyek.
Sehova. Az meg hogy lehet? Rendes nő ilyenkor süt-főz, köt, horgol, meg mifene...
Pedig ha tudnák, sütöttem (bundáskenyeret), főztem is, teát. Majdcsak elmúlnak már az ünnepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!