Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom soha kimutatni...

Miért nem tudom soha kimutatni az érzéseimet, miért folytok magamba mindent?

Figyelt kérdés

Annyira rossz, egyszerűen úgy érzem képtelen vagyok kimutatni mit érzek, vagy beszélni róla. Barátnőm például mindig elmond mindent, hogy érzi magát, ha szomorú, ha rossz érzései vannam, elmondja mit érez vagy ha van egy rossz pillanata felhív. Én meg soha nem osztok meg vele semmit, mert úgy érzem képtelen vagyok, ezért a millió rossz gondolattal álomba sírom csak magam. De nem csak vele van ez így, anyának sem tudok elmondani semmit, és annyira nyomasztanak a dolgok hogy úgy érzem megőrülök, de képtelen vagyok rá. :(

17/l

2016. ápr. 13. 22:59
 1/6 elwera ***** válasza:
100%
Próbálj először egy kis dolgot elmondani, ami még nem okoz neked nagy ijedtséget. Apró lépésekben haladj.
2016. ápr. 13. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod milyen érzések vannak?

Nem könnyű az érzéseket megfogalmazni, ha nem tudod szavakba önteni.

(küldök majd listát)

Nagyon egyszerű dolgokat könnyű megosztani. Pl jól esik valami, vagy izgulsz, örülsz, hogy látod... Piszológusok mindig azt kérdezik... És hogy érzi magát ettől. Gondolj néhány szitura és nézd meg, miket érzel (listáról).

A másik, hogy a nők érzelmileg működnek. A pasik meg kevésbé. [link] Ugyan akkor a nőknek néha csak az kell, hogy meghallgassad őket [link]

2016. ápr. 13. 23:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem is a kis dolgokkal van a baj, azt kimutatom ha örülök például, de negatív érzéseket nem nagyon, általában eljátszom, hogy minden rendben, ha meg nagy ritkán nem sikerül, akkor kitalálok valamit, hogy semmi extra, pedig tudom, hogy el kellene mondanom.

Köszönöm a tanácsokat!

2016. ápr. 14. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy példát tudsz mondani.?
2016. ápr. 15. 02:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Például zavar valami, bármi apróság, megkérdezik mi bajom, kitalálom hogy rosszul aludtam vagy ilyenek. Vagy ha lelkizünk vagy ilyenek mindig csak hallgatom kinek mi baja, vigasztalok mindenkit, de én nem mondok senkinek semmit, mert úgy érzem nem jön ki hang a torkomon. Csak olyan jó lenne néha elmondani mi bánt, kibeszélni magamból :(
2016. ápr. 19. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is idő kellett ahhoz, hogy megbízzak a barátnőimben annyira, hogy el merjem nekik mondani, hogy mi bánt. De hidd el, ha veszed a bátorságot és elmondod olyannak, akiben megbízol akkor sokkal jobban fogod érzeni magad. Nem érzed utána magadon azt a sok nyomasztó dolgot.
2017. febr. 23. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!