Miért nem tudom soha kimutatni az érzéseimet, miért folytok magamba mindent?
Annyira rossz, egyszerűen úgy érzem képtelen vagyok kimutatni mit érzek, vagy beszélni róla. Barátnőm például mindig elmond mindent, hogy érzi magát, ha szomorú, ha rossz érzései vannam, elmondja mit érez vagy ha van egy rossz pillanata felhív. Én meg soha nem osztok meg vele semmit, mert úgy érzem képtelen vagyok, ezért a millió rossz gondolattal álomba sírom csak magam. De nem csak vele van ez így, anyának sem tudok elmondani semmit, és annyira nyomasztanak a dolgok hogy úgy érzem megőrülök, de képtelen vagyok rá. :(
17/l
Tudod milyen érzések vannak?
Nem könnyű az érzéseket megfogalmazni, ha nem tudod szavakba önteni.
(küldök majd listát)
Nagyon egyszerű dolgokat könnyű megosztani. Pl jól esik valami, vagy izgulsz, örülsz, hogy látod... Piszológusok mindig azt kérdezik... És hogy érzi magát ettől. Gondolj néhány szitura és nézd meg, miket érzel (listáról).
A másik, hogy a nők érzelmileg működnek. A pasik meg kevésbé. [link] Ugyan akkor a nőknek néha csak az kell, hogy meghallgassad őket [link]
Nem is a kis dolgokkal van a baj, azt kimutatom ha örülök például, de negatív érzéseket nem nagyon, általában eljátszom, hogy minden rendben, ha meg nagy ritkán nem sikerül, akkor kitalálok valamit, hogy semmi extra, pedig tudom, hogy el kellene mondanom.
Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!