Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában miért nem tanítanak...

Iskolában miért nem tanítanak ilyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sulis vagyok és informatika órán csak paint meg ilyen teljesen haszontalan dolgokat csinálunk. Valamelyik órán 45 percig arról pofázott a tanár hogy hogyan kell mappát létrehozni. Nos és szoktam otthon is ilyen videókból tanulni és megtanultam rendszereket futtatni meg teljesen alap dolgokat amit suliban nem tanítanak. Miért csak ilyen haszontalan dolgokat tanítanak, hogy hogyan kell csigát rajzolni paintben?

2019. aug. 28. 16:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindenki olyan pc betyár mint te, nem mindenki tudja ezeket a dolgokat,szóval ne várd, hogy rögtön webprogramozást fogtok nyomni. Mondjuk a csiga rajzolást én se értem
2019. aug. 28. 16:46
 2/33 anonim ***** válasza:
79%
Mert ezek az alapok. Egy progtamozo szakos isk-ban biztos tanitnak mast is.
2019. aug. 28. 16:52
 3/33 anonim ***** válasza:
88%
Az én osztálytársaimnak nehezükre esik a Ctrl
2019. aug. 28. 16:53
 4/33 anonim ***** válasza:
27%

Mert dilletánsok tanìtanak.

Csak rákérdeznék a tanárnál milyen multiknál volt milyen senior pozíciókban,milyen nyelveken fejlesztett,tudja-e mi a Scrum és a Kanban közötti különbsèg mikor jó az egyik mikor a másik.

Mi a docker mi a lènyege.

Mi a hibernate és a JPA,hogyan kapcsolódnak össze.

Fogalma se lesz mert aki tudja csinàlja aki nem tudja tanítja sajnos,aki vágja az nem fog elmenni közèpsuliba tanárnak csak az megy aki nem kell az iparba mert buta hozzá sajnos.

És ezek tanítanak.

Meg aki vágja annak úgy indul napi nem kéves a napidíja.

2019. aug. 28. 16:56
 5/33 anonim ***** válasza:
85%
Hogy ne bukjanak meg túl sokan.
2019. aug. 28. 16:59
 6/33 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi tehát ,,nem kevés a napidíja".
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
#4 te nagyon sotet vagy. Egy informatikatanar nem programozo, mintahogy a biologiatanar sem biologus...
 8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként egyik osztalytarsam nem tudta hogy kell megnyitni a Chromeot xD. De legalább azt megtaníthatnák hogy hogyan kell összerakni egy gépet. Mi az a Windows+R. Mert ezek egyszerűek nagyon, de ezt se tanítják
2019. aug. 28. 17:00
 9/33 anonim ***** válasza:
8%

7-es de illik tudnia ezeket ha már TANÁR,alap szinten minimum.

Nyugaton a tanárnak ezeket vágnia kell sőt ipati tapasztalat is előny.

2019. aug. 28. 17:03
 10/33 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon sok mindent nem tanítanak az iskolában, aminek a való életben hasznát vennénk.

Az informatika meg különösen olyan tantárgy, amiben borzasztó nagy lemaradások vannak a tanárok részéről. Pontosabban a tananyag részéről.

2019. aug. 28. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!