Mi a véleményed, mit gondolsz a fiatal tanárokról?

12.-ben olyan kémiatanárnőt kaptunk, aki akkor tanított életében először.
A 72 éves tanár után jó volt lecke leadás szempontjából. YouTube-on néztünk kísérleteket, írtunk egy csomó vazlatot, stb.
Csak az volt a baj vele, hogy még nem értett a diákokhoz. Úgy értem a 9.-nek még jó volt, mert nekük nem csak ő volt az új. De minket 9.-11.-ben tanított egy 72 éves tanár meg hatvanvalami éves felesége egyféleképpen, majd jött az új tanárnő, s mindent másképp akart csinálni. Nem igazán vette figyelembe azt, hogy mi más kémiaórához is vagyunk szokva, meg csak 2 valakit érdekel is az egész.

Nekem az a tapasztalatom,hogyha férfi tanár volt az említett fiatal,akkor sokkal zárkózottabb,zavartabb voltam a közelében, még akkor is,ha nem volt az esetem, és nevetséges volt a külseje. Viszont a fiatal tanár úr is máshogy viszonyult hozzánk,mint az idősebb kortársai.
Talán ez is befolyásolt engem...
Ha pedig a fiatal tanár egy nő,akkor általában nagyon tudtam kedvelni, és tisztelni, akár példaképként nézni rá,vagy az ellenkező eset,hogy nagyon utáltam...

Nagyon személyiség függő, amit felvetettél.
Tanárnak készülsz?
Csak nem a húgom vagy? :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!