Van itt olyan ember, aki nem megy nyaralni? Nem szégyellitek a munkahelyen?
Nekem sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek. Félreteszem azt a pénzt idén amit erre költenék. Viszont szégyellem a munkahelyen, mikor mindenki a szabadságról meg a nyaralásról beszél.
Pénzem még lenne is rá, de egyedül nem sok kedvem van hozzá.
Van még más is ilyen helyzetben?
N
Azt, hogy nincs párom nem szégyellem egyáltalán. Volt egy hosszú kapcsolatom, most nem is ismerkedek.
Barátaim meg vannak. Igaz nem sok, de ők tényleg olyan emberek akikre éjjel nappal számíthatok. Tudom másoknak van ezer haverja. Én sosem voltam a felszínes kapcsolatoknak a híve, szóval nincs szükségem ilyen ismerősökre.
Meg azt is megértem, hogy mindenkinek megvan a maga dolga. Igaziból tényleg kár ezen kattogni. Programokat szoktunk szervezni, nem otthon ülök hétvégén sem. Jövőre meg hátha összejön a nyaralás. Emiatt nem fog összedőlni a világ.
Már sokadszorra jössz ide kötekedni. Ráadásul baromságot írsz. Majd máskor olvasd el normálisan amit írtam. Szeretném ha elmennél innen. Ha tovább jössz a kötekedéssel, jelenteni foglak.
Kaptam sok normális választ, amiket köszönök. Mindenkinek szép nyarat!
Őszinte voltam. Köszönöm a te kedves és őszinte reakciódat is.
Nyilván magatokból inudltatok ki.
Egyébként én azt azt gondolom, hogy oké, hogy nem akarsz felszínes kapcsolatokat, de a haverok pont erre valók, hogy ha az ember közeli barátai nem érnek rá, akkor se kelljen otthon ülnie a falat bámulva.
Amúgy meg a legelső válaszomnál leírtam, hogy az, hogy nincs pénze valakinek, az egy oké indok. Nem is értem, hogy kevertél össze a másik válaszolóval xD
Leírtam, amit gondolok, te jól lehurrogtál, majd egy oldallal később az összes többi válaszoló véleményét figyelmen kívül hagyva leírtad pontosan ugyanazt, amit én írtam. És én vagyok a gonosz xD
Szóval örüljél, én nem írok többet ide, nincs értelme, mert aki veled egyetért, az szerinted rossz gonosz ember. És minden ugyanolyan százalékos véleményt nyilvánvalóan egy ember ír, még akkor is, hogy ha tök ellentétes dolgokat írnak. Hagyjuk...
Na most meghazudtolom magam, mert felidegesítettetek xD Írok ide még egyet.
#34: Gratulálok ehhez a képességedhez, hogy a smileykból életkort határozol meg. Egészen különleges adottság xD
Ahhoz a mentalitáshoz is gratulálok, hogy a másik életkora az érved az igazad bizonyítására. Mert az észérv az luxus. Meg természetesen egy tinédzsernek sose lehet igaza semmiben. Még szerencse, hogy vannak itt ilyen szakértők, mint te, akik ezt megmondják.
22 vagyok egyébként, és nincs nyári szünetem, mert dolgozok. Bocsi, hogy ezt eddig nem mondtam, csak nem tudtam, hogy ez egy olyan kérdés, ahol a válaszoló életkora határozza meg a válaszának az igazságtartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!