Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem megy nyaralni? Nem szégyellitek a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek. Félreteszem azt a pénzt idén amit erre költenék. Viszont szégyellem a munkahelyen, mikor mindenki a szabadságról meg a nyaralásról beszél.

Pénzem még lenne is rá, de egyedül nem sok kedvem van hozzá.

Van még más is ilyen helyzetben?

N

2019. júl. 15. 20:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem szégyen. Az lenne, ha felvennéd a fizut, miközben alig dolgoznál...
2019. júl. 15. 21:19
 12/38 A kérdező kommentje:

Hű mennyi válasz. Nem is számítottam ennyi kommentre.

Ezek szerint csak én érzem magam kellemetlenül emiatt.

Nagyon köszönöm mindenkinek!

2019. júl. 15. 21:23
 13/38 anonim ***** válasza:
55%
Egész évben arra spórol ( van amelyik meg hitelt is felveszi rá ) , hogy egy-két ezer kilométerrel odébb kifekudjon a vízpartra és megigyon a pubba egy sört. Egy hét alatt pedig lehúzzák a balekot százezrekkel. Feltölti facera, hogy ne érezze magát kevesebbnek a többi ugyanolyan baleknal. Én nem szégyellem, hanem büszke vagyok rá, hogy nem vagyok ilyen. Vagy legyen annyi lovem, hogy évi 2-3 nyaralás aprópénz legyen számomra és meg se érezzem, vagy ha nincs pénzem elmegyek hátizsákos túrára külföldre. De ez a köztes megoldás számomra szánalmas.
2019. júl. 15. 21:26
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

Hát szerintem az hogy nem mész nyaralni az önmagában nem gáz (írták itt higy autót vett vagy lakásfelújítás vagy egyszerűen nem érdekli... ezek oké indokok).

De az, hogy amúgy mennél, de egyetlenegy haverod vagy senkid sincs, az azért fura xD

2019. júl. 15. 21:47
 15/38 anonim ***** válasza:
Utcsó, nem kell annyira sarkalatosan értelmezni - "sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek" ez valószínűleg azt jelenti, hogy idén senkinek nem aktuális, nem ér rá, vagy másnak is összejött az autó meg a lakásfelújítás, és nem maradt rá. Főleg abból gonolom, higy a követlező mondtaban azt írja a kérdező, hogy "félreteszem azt a pénzt IDÉN amit erre költenék". Tehát általában jár nyaralni és van is kivel, csak idén nincs.
2019. júl. 15. 21:51
 16/38 A kérdező kommentje:

Igen tavaly voltam.

Párom nincs jelenleg, három jó barátom van, akik közül van aki próbaidős az új munkahelyén, úgyhogy nem vehet ki szabit. Más meg a párjával nyaral. Nem gondoltam, hogy el kell számolnom :) Haverjaim nincsenek, ugyanis nincs szükségem olyan emberekre akikkel felszínesen vagyok jóban. Akkor gáz vagyok ez van.:)

2019. júl. 15. 21:57
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Sajat cegem van. Most ket hete bejott egy hataridos munka,amit nekem kell megcsinalni. Emiatt sem megyek most nyaralni. A masik: a nagydarab kolyok kutyam apritja a butort. Nagyon draga nyaralas lenne,ha a butorokat ujra kene vennem az apartmanban. Satorba vagy kutya nelkul nem megyek.

Barki kerdezi,megondom.

Meg igazabol a nyaralasok olyan csalodas mind Budapesthez kepest. Olyan unalmasak es elhetetlenek a tengerparti nyaralovarosok.

N

2019. júl. 15. 22:15
 18/38 anonim ***** válasza:
1, Én sem megyek nyaralni, 1-1 napot kiveszek, és ennyi. 2, Nem szégyellem, nemrég kezdtem az egyik munkatársammal fejtegetni, hogy miért cselekszem így.
2019. júl. 15. 22:46
 19/38 anonim ***** válasza:
47%
Kimondottan nyaralni nem jutok el az idén, viszont egy egy napra elutaztam belföldön. A helyzet hasonló, mint a kérdezőnel. Van aki próbaidő, van aki a párjával megy, van aki szimplán nem tud az idén nyaralasra költeni. Van ilyen. Helyette lehet menni aktív kikapcsolódni pl túrázni, bringázni, vagy épp egy-egy napot vizpartozni. Belföldön is van még olyan hely, ahol nem jártam. Ha pedig lesz rá lehetőség, akkor nyaralni is eljutok. Addig pedig nem szegyrnkezek a kollégák előtt. Ez van..
2019. júl. 15. 23:12
 20/38 anonim ***** válasza:

Nem kell mindig elmondani az igazat.

Ráadásul ha nem mész nyaralni,még jogot formálnak arra,hogy ne adjanak hosszabb szabadságot.

Ha valaki kérdezi,találj ki valami kamut.

Én egy fillért sem adnék nyaralásért,ha valaki erre költ az ő dolga,de nehogy már kötelező legyen....

2019. júl. 16. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!