Van itt olyan ember, aki nem megy nyaralni? Nem szégyellitek a munkahelyen?
Nekem sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek. Félreteszem azt a pénzt idén amit erre költenék. Viszont szégyellem a munkahelyen, mikor mindenki a szabadságról meg a nyaralásról beszél.
Pénzem még lenne is rá, de egyedül nem sok kedvem van hozzá.
Van még más is ilyen helyzetben?
N
Hű mennyi válasz. Nem is számítottam ennyi kommentre.
Ezek szerint csak én érzem magam kellemetlenül emiatt.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Hát szerintem az hogy nem mész nyaralni az önmagában nem gáz (írták itt higy autót vett vagy lakásfelújítás vagy egyszerűen nem érdekli... ezek oké indokok).
De az, hogy amúgy mennél, de egyetlenegy haverod vagy senkid sincs, az azért fura xD
Igen tavaly voltam.
Párom nincs jelenleg, három jó barátom van, akik közül van aki próbaidős az új munkahelyén, úgyhogy nem vehet ki szabit. Más meg a párjával nyaral. Nem gondoltam, hogy el kell számolnom :) Haverjaim nincsenek, ugyanis nincs szükségem olyan emberekre akikkel felszínesen vagyok jóban. Akkor gáz vagyok ez van.:)
Sajat cegem van. Most ket hete bejott egy hataridos munka,amit nekem kell megcsinalni. Emiatt sem megyek most nyaralni. A masik: a nagydarab kolyok kutyam apritja a butort. Nagyon draga nyaralas lenne,ha a butorokat ujra kene vennem az apartmanban. Satorba vagy kutya nelkul nem megyek.
Barki kerdezi,megondom.
Meg igazabol a nyaralasok olyan csalodas mind Budapesthez kepest. Olyan unalmasak es elhetetlenek a tengerparti nyaralovarosok.
N
Nem kell mindig elmondani az igazat.
Ráadásul ha nem mész nyaralni,még jogot formálnak arra,hogy ne adjanak hosszabb szabadságot.
Ha valaki kérdezi,találj ki valami kamut.
Én egy fillért sem adnék nyaralásért,ha valaki erre költ az ő dolga,de nehogy már kötelező legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!