Van itt olyan ember, aki nem megy nyaralni? Nem szégyellitek a munkahelyen?
Nekem sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek. Félreteszem azt a pénzt idén amit erre költenék. Viszont szégyellem a munkahelyen, mikor mindenki a szabadságról meg a nyaralásról beszél.
Pénzem még lenne is rá, de egyedül nem sok kedvem van hozzá.
Van még más is ilyen helyzetben?
N
Amióta dolgozom, egyetlen egyszer voltam nyaralni. (Bő 9 év alatt.)
Nem szoktam mondogatni, de ha kérdik, válaszolok. Nem szégyellem, de nem is érdekel.
Pedig most már pénzem és lehetőségem is lenne, ha akarnék menni. Csak igényem nincs rá. Megszoktam a nélkülözést, abban nőttem fel.
Megmondod, hogy most nincs kivel, így nem mész. Nem kell túlmisztifikálni.
Én azért nem megyek, mert autót vettem. Senki nem nézett le, hogy idén emiatt kimarad a nyaralás.
Ha nincs kivel, és nincs kedved hozzá, akkor nem kell menni, a nyaralásnak nem az egymás előtti villogásról kell szólnia, hanem hogy jól érezze magát az ember.
Én majd a haverokkal megyek egy hétre nyaralni, azon kívül amúgy sehova, nem is vagyok egy nyaralós típus.
Én nem megyek és nem is szégyellem..miért,kellene?
Életemben egyszer voltam "nyaralni" 3 napos túra volt Egyiptomba,csak a piramisokat akartam látni.Ezen kívül a világon semmi másra nem vagyok kíváncsi,és nem is vágyok sehová.Azért kellene elmennem Spanyolországba mondjuk,mert a kollégáim majd mit fognak mondani,hogy én nem voltam sehol?Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!