Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem megy nyaralni? Nem szégyellitek a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nincs kivel mennem nyaralni, úgyhogy nem megyek. Félreteszem azt a pénzt idén amit erre költenék. Viszont szégyellem a munkahelyen, mikor mindenki a szabadságról meg a nyaralásról beszél.

Pénzem még lenne is rá, de egyedül nem sok kedvem van hozzá.

Van még más is ilyen helyzetben?

N

2019. júl. 15. 20:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nekem pénzem sincs (az új helyen még nincs SZÉP-kártyám) és nincs is kivel.

Bár 3 éve dolgozom, csak 1 3 napos és 1 4 napos kiruccanáson voltam. Valahogy én nem tudom elképzelni, hogy valahova máshova menjek a szabadságom teljes időtartamában és az pihentessen, holott pont otthon nem vagyok eleget, a saját ágyamban nem alszom eleget, a hobbijaimra nincs időm. 2 éve voltam 1 hét szabin nyáron, bringáztam, barátokkal futottam össze, hobbiztam és aludtam. Hihetetlenül pihentető volt.

Ez nem jelenti azt, hogy soha, sehova nem akarok majd utazni, de tény, hogy nem vagyok utazós.

Most aztán pláne nincs rá pár tízezrem se.

2019. júl. 16. 06:15
 22/38 anonim ***** válasza:

Jelen. Házfelújítás mellett se pénzünk, se energiánk erre. Jövő hetet kivesszük, és otthon pihizünk, idén ez a nyaralás. Majd LEHET, hogy ősszel elmegyünk valahova egy hosszúhétvégére.

Nem értem, miért kellene szégyellni. Ez van. :D

2019. júl. 16. 09:26
 23/38 anonim ***** válasza:

#22 vagyok

Ja igen, meg augusztusban el akarunk menni sátorozni valahova a környéken, lesznek hullócsillagok, keresünk valami helyet ami minél jobban árnyékolva van a fényszennyezés ellen, és ott éjszakázunk, erre van még kapacitás. :D

2019. júl. 16. 09:31
 24/38 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!

Viszont a többség tényleg pénzhiány vagy egyéb elfoglaltsàg miatt nem tud nyaralni menni. Én meg azért mert nincs kivel. Ezen van mit szégyellni sajnos.

Tavaly mi is néztük a hullócsillagokat. Na az szuper lesz :)

2019. júl. 16. 09:35
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezt írtam, amit te, kérdező, de lepontoztak meg te is lehurrogtál, erre utána leírod tök ugyanazt -.-
2019. júl. 16. 10:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Attól mert nem ér rá most senki, vagy a párjával megy valamelyik baràtom, illetve írtam, hogy próbaidőn nem engedik el nyaralgatni mit tudok tenni szerinted? Mert te megmondod itt a tutit?
2019. júl. 16. 10:19
 27/38 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, leírtad, hogy nem érnek rá. Ezen már mi szégyellnivaló lenne? most kaptál vagy 30 választ, és kiderül, hogy semmi értéelme nem volt megírni őket, mert te elhatároztad, hogy ciki, hogy a barátaid új munkahely, meg ilyesmi miatt nem érnek rá.

Túlságosan foglalkozol az emberek véleményével, ráadásul rosszul. A rosszat elfogadod, a jót nem.

Akkor csak annyit tudok mondani neked, mint feljebb valaki: hazudj. És meg van oldva.

2019. júl. 16. 10:32
 28/38 A kérdező kommentje:

Nem szokásom hazudni. Egyébként igazad van, sajnos foglalkozok mások véleményével. Ezen sürgősen változtatnom kéne.

Köszi mindenkinek!

2019. júl. 16. 11:04
 29/38 anonim ***** válasza:

Akkor te nem azt szégyelled,hogy nem tudsz elmenni nyaralni,hanem,hogy nincs párod/barátaid?

Én több olyan embert ismerek,akinek nincs párja,és látom facebookon,hogy tolja fel a nyaralós képeket,totál egyedül.

Szóval ebben nincs semmi fura,ha valaki egyedül megy valahová.

Általában az ilyen emberek pontosan azért mennek egyedül,mert kifejezetten érdekli őket valami,a látványosságért mennek.

Sokaknak a nyaralás annyiban merül ki,hogy kifekszenek a tengerpartra és semmit sem csinálnak.

Ezt a kertben is megteheted,ezért felesleges utazni X kilométert.

2019. júl. 16. 12:59
 30/38 anonim ***** válasza:

Hát,pedig az életben nem lehet mindig igazat mondani.

Sajnos sok ember nem képes elfogadni azt,hogy te másképpen gondolkozol bizonyos dolgokban.

Nem kell őket meggyőzni.Teljesen felesleges.

Főleg egy munkahelyen nem.Meg kell tartani a távolságot,mert oda nem barátkozni jár az ember.

A szüleim példáján láttam mennyire rossz az,ha valaki a munkahelyén kiteregeti a lapjait.

Apámat volt,hogy kiutálták emiatt,mert mindig elmondta őszintén mire gondol.

Megéri?Nem.Fel kell venni egy álcát,amit valóban gondolsz azt pedig az arra érdemes emberekkel kell megosztani.

Ezért nem jó a munkahelyen pl politizálni sem,mert ott mindenki mással szimpatizál.

A magánéletedet pedig meg kell tartani magadnak.

Van,ahol az összes kolléga tudja,hogy mi a házastársa neve a másiknak,de életében nem látta,de mindent tudnak róla,a szokásait,stb.

Olyat is tapasztaltam,hogy valakit a háta mögött kigúnyoltak,mert a feleségének milyen nagy a feneke,stb...

Ha nagyon zavar,hogy szinglinek hisznek,azt kell mondani,hogy most ismerkedsz egy férfivel,de még csak párszor randiztatok.

Minél rövidebbre zárni a beszélgetést,éreztetni,hogy te nem szeretnéd a magánéletedet megosztani,mert semmi izgalmas nincs benne.

2019. júl. 16. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!