Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon miért nézik le...

Magyarországon miért nézik le a dolgozó embereket?

Figyelt kérdés
Most mindegy milyen munkáról van szó, aki nem "értelmiségi" úgymond, azon az emberek átnéznek gyakorlatilag, mintha hajléktalan lenne kb... Miért terjedt ez el ebben az országban, és ezek az emberek, akik lenéznek másokat, mégis hogy gondolják, egy dolgozó ember miből kellene, hogy fenntartsa magát, ha nem munkából? Szeretnék rájönni ennek a fajta gondolkodásnak a lényegére.

2019. jún. 23. 10:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
67%

24: "...és azt figyeltem meg, hogy az intelligencia igenis magasabb százalékban van jelen egy multinál mint mondjuk egy gyárban..."

Idáig olvastam ezt a választ, tovább nem.

Egy multicég miért ne lehetne egyúttal gyártó cég is????

Az AUDI Győrben, a Mercedes Kecskeméten szerited micsoda? A Győri Ipari Park tele van multicéggel. Mit gondolsz, mit csinálnak? Legtöbbjük termelő vállalat, tehát: gyár!

2019. jún. 23. 14:45
 32/33 anonim ***** válasza:
74%

Ezt en is észrevettem.

Pl nagy cègnél(irodàn) elkezdtek engem azert lenézni es kerülni a kollegàk, mert én szoba àlltam a takaritoval es portàssal is.

A vezer titkarnöje pedig stàtuszkérdést csinalt abbol amikor pl egy kollegaval eleg jol elcsevegtünk es megjelent ö, mindenaron àtvette a szot, hogy ne velem csevegjenek es ne öt nézzék relative levegönek, hanem egyszerüen atvette a beszelgetés fonalàt.

A kollega pedig arrol meselt epp, hogy engem latott haverokkal horgaszni es szivesen venné akàr ha együtt is mennénk, erre a vezér titkarnöje akinek köze nincs a horgàszathot megis atvette a szot es meselt arrol amit tud es ra kellett figyelni. A kollega talan mert ffi ebböl mit sem àtlàtva könnyeden valtott is es onnanstol a titkarnövel beszelt csak. (A ffiak komolyan neha annyira semmit nem ertenek tenyleg a nökhöz. Abszolut nem vàgta le hogy sertö volt a titkarnönek hogy mi jol elspanolunk? ö meg le van ejtve, es ez miatt szepen magàra irànyitotta a figyemet hogy jol jöjjön ki a szitubol, amely jätszmàba lazàn belesetalt a ffi kollegam naivan)igy bukta is a közös horgaszpartit mert nem volt alkalmam màr erre vàlaszolni neki igy.

Komolyan mintha a statusztol függne az hogy kivel nem allunk szoba es ki elött kell "hajbokolni"

Ahogy a konyhai kisegitös, kesöbb magànrecepcios is irta.

Mintha ez valami íratlan szabàly lenne tényleg.

2019. júl. 11. 18:22
 33/33 anonim ***** válasza:
Mert ez egy beteg orszag
2019. aug. 27. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!