Magyarországon miért nézik le a dolgozó embereket?
24: "...és azt figyeltem meg, hogy az intelligencia igenis magasabb százalékban van jelen egy multinál mint mondjuk egy gyárban..."
Idáig olvastam ezt a választ, tovább nem.
Egy multicég miért ne lehetne egyúttal gyártó cég is????
Az AUDI Győrben, a Mercedes Kecskeméten szerited micsoda? A Győri Ipari Park tele van multicéggel. Mit gondolsz, mit csinálnak? Legtöbbjük termelő vállalat, tehát: gyár!
Ezt en is észrevettem.
Pl nagy cègnél(irodàn) elkezdtek engem azert lenézni es kerülni a kollegàk, mert én szoba àlltam a takaritoval es portàssal is.
A vezer titkarnöje pedig stàtuszkérdést csinalt abbol amikor pl egy kollegaval eleg jol elcsevegtünk es megjelent ö, mindenaron àtvette a szot, hogy ne velem csevegjenek es ne öt nézzék relative levegönek, hanem egyszerüen atvette a beszelgetés fonalàt.
A kollega pedig arrol meselt epp, hogy engem latott haverokkal horgaszni es szivesen venné akàr ha együtt is mennénk, erre a vezér titkarnöje akinek köze nincs a horgàszathot megis atvette a szot es meselt arrol amit tud es ra kellett figyelni. A kollega talan mert ffi ebböl mit sem àtlàtva könnyeden valtott is es onnanstol a titkarnövel beszelt csak. (A ffiak komolyan neha annyira semmit nem ertenek tenyleg a nökhöz. Abszolut nem vàgta le hogy sertö volt a titkarnönek hogy mi jol elspanolunk? ö meg le van ejtve, es ez miatt szepen magàra irànyitotta a figyemet hogy jol jöjjön ki a szitubol, amely jätszmàba lazàn belesetalt a ffi kollegam naivan)igy bukta is a közös horgaszpartit mert nem volt alkalmam màr erre vàlaszolni neki igy.
Komolyan mintha a statusztol függne az hogy kivel nem allunk szoba es ki elött kell "hajbokolni"
Ahogy a konyhai kisegitös, kesöbb magànrecepcios is irta.
Mintha ez valami íratlan szabàly lenne tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!