Magyarországon miért nézik le a dolgozó embereket?
#8: sajnos ezt én is tapasztalom. A fizikai dolgozók nagy része szerint aki szellemi munkát végez, az nem dolgozik. :(
A női oldal meg: irodában dolgozom, bő másfél év, és diplomám is lesz. A férjemnek érettségije sincs, ellenben van két szakmája. És full normális, értelmes férfi.
És jéé, van felesége, van gyereke...
Szóval ez csak a lúzerek kifogása. Már bocs.
A saját színvonaladon lévő, szintén fizikai munkás nőkkel ismerkedj, ne a diplomás értelmiségiekkel próbálkozz. Miről tudna egy művelt nő beszélgetni veled, a hétvégi bebszásodról meg az aktuális szenny magyar valóságsóról? Teljesen más az értékrend, az érdeklődési kör. Én például nem is nézek magyar tévéműsorokat, nem dohányzom, nem szoktam lerészegedni, járok múzeumba, színházba, beszélek nyelveket, érdekelnek a tudományok... mit tudnál kezdeni egy ilyen nővel? Semmit, folyamatosan megélnéd a kisebbségi komplexusodat, aztán megpróbálnál leuralni erőszakosan, amit én meg nyilván nem hagynék, akkor meg sírna a szád, hogy a gonosz nők milyenek.
Szóval maradj a saját színvonaladnál, valami elhízott fodrász, műkörmös, kozmetikus vagy bolti eladó csajnál biztos nagy sikered lesz az egyszerű szövegeddel meg a húszéves leszakadt béemvéddel.
Két munka között pedig nincs nagy különbség...
Szerintem a hatos válasznak részben igaza van. De akik legjobban lenézik a gyári és fizikai melósokat azok szerintem azok, akik rövidujjúinget és kötelező nyakkendőt hordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!