Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon miért nézik le...

Magyarországon miért nézik le a dolgozó embereket?

Figyelt kérdés
Most mindegy milyen munkáról van szó, aki nem "értelmiségi" úgymond, azon az emberek átnéznek gyakorlatilag, mintha hajléktalan lenne kb... Miért terjedt ez el ebben az országban, és ezek az emberek, akik lenéznek másokat, mégis hogy gondolják, egy dolgozó ember miből kellene, hogy fenntartsa magát, ha nem munkából? Szeretnék rájönni ennek a fajta gondolkodásnak a lényegére.

2019. jún. 23. 10:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
elég csak az oldalra felnézni. hány gyári munkást szidalmaznak meg biorobotoznak , és csak az irodai munka a munka. stb.
2019. jún. 23. 11:21
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

#8: sajnos ezt én is tapasztalom. A fizikai dolgozók nagy része szerint aki szellemi munkát végez, az nem dolgozik. :(

A női oldal meg: irodában dolgozom, bő másfél év, és diplomám is lesz. A férjemnek érettségije sincs, ellenben van két szakmája. És full normális, értelmes férfi.

És jéé, van felesége, van gyereke...

Szóval ez csak a lúzerek kifogása. Már bocs.

2019. jún. 23. 11:23
 13/33 anonim ***** válasza:
59%

A saját színvonaladon lévő, szintén fizikai munkás nőkkel ismerkedj, ne a diplomás értelmiségiekkel próbálkozz. Miről tudna egy művelt nő beszélgetni veled, a hétvégi bebszásodról meg az aktuális szenny magyar valóságsóról? Teljesen más az értékrend, az érdeklődési kör. Én például nem is nézek magyar tévéműsorokat, nem dohányzom, nem szoktam lerészegedni, járok múzeumba, színházba, beszélek nyelveket, érdekelnek a tudományok... mit tudnál kezdeni egy ilyen nővel? Semmit, folyamatosan megélnéd a kisebbségi komplexusodat, aztán megpróbálnál leuralni erőszakosan, amit én meg nyilván nem hagynék, akkor meg sírna a szád, hogy a gonosz nők milyenek.

Szóval maradj a saját színvonaladnál, valami elhízott fodrász, műkörmös, kozmetikus vagy bolti eladó csajnál biztos nagy sikered lesz az egyszerű szövegeddel meg a húszéves leszakadt béemvéddel.

2019. jún. 23. 11:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
na kb erről írt a kérdező is.
2019. jún. 23. 11:27
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Aki primitív, azt elutasítom, akár van diplomája, akár nincs. Az ilyen általános hatodikban kibukott melósok között több a primitív, mint az egyetemet végzettek között, de köztük is lehetnek értelmesek. Senkit nem azért utasítok el, mert "nincs diplomája", hanem azért, mert nem vagyunk partnerek valamilyen (vagy több) téren.
2019. jún. 23. 11:28
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Két munka között pedig nincs nagy különbség...

Szerintem a hatos válasznak részben igaza van. De akik legjobban lenézik a gyári és fizikai melósokat azok szerintem azok, akik rövidujjúinget és kötelező nyakkendőt hordanak.

2019. jún. 23. 11:30
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
a másk meg , a gyári melósnak miért nem jár a klima? ők fizikai melót végeznek még jobban leizadnak a túlmelegedett üzemcsarnokban és jó esetben ventilátort ha kapnak. Irodában is dolgozni kell de az elvégre szellemi megterhelés, szóval ennyi erővel nekik se járna.
2019. jún. 23. 11:37
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
A nők azért szeretik a diplomával rendelkező férfiakat,mert az állítólag több pénzt keresnek.Azért ez sokat nyom a latba,kell egy szponzor aki eltartja őket.Ugyanúgy fizikai munkások is lenézik az irodistákat,csupán irigységből.
2019. jún. 23. 11:38
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
ott kell főleg összponntosítni igen , de azért egy fizikai munka , főleg melegben többet kivesz az emberből
2019. jún. 23. 11:38
 20/33 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Manapság Magyarországon dupla annyit keres egy jó szakmunkás (víz-, gáz-, villanyszerelő, kőműves, szobafestő), mint a diplomások nagy része. Nekem van diplomám, beszélek 4 nyelvet, mégis mezei raktáros vagyok, mert időközben rájöttem, hogy nem tudok sokáig egy helyben ülni. Nem tudom, miért kell lenézni a másikat, de sajnos mindkét oldalon vannak begyöpösödött emberek.
2019. jún. 23. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!