A “főnököm” kötelezhet arra, hogy a saját dolgaimat céges ügyekre használjam?
A “főnököm” papíron nem a közvetlen felettesem. Nem túl jó a viszonyunk, határozott idejű szerződéssel dolgozok, amit alig várunk, hogy leteljen. A céges telefonomat elvették, így a saját magán telefonomon szoktak hívni, de én senkit nem hívok azon, hanem vezetékesen.
Felhívott engem valaki aki magasabb pozícióban van, de nem tartozok alá, hogy a saját telefonomat adjam már oda valami munkásoknak, mert beszélni akar velük. Én ezt megtagadtam, mert a saját telefonom nem adom oda senkinek, ahogy kocsit se semmit. Erre hívta a “főnökömet” aki nagyon bunkó stílusban rám förmedt mert nem tettem eleget a kérésnek...
Jogos ez hogy erre kötelez és emiatt lecseszett?
Te most komolyan a mobiltelefonodra vágtál fel? De szánalmas...
Kérdező át lehet, hogy határozott szerződéssel nem tud mit kezdeni hivatalosan, de attól még az életedet pokollá teheti. Cseszhetes a MTK-t, mert olyan dolgokkal fog szivatni, amit az nem szabályoz.
A telefonod mellé már lett egy kocsid is?
És az albérletre futja még, vagy még a gyerekszobában laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!