Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A “főnököm” kötelezhet arra,...

A “főnököm” kötelezhet arra, hogy a saját dolgaimat céges ügyekre használjam?

Figyelt kérdés

A “főnököm” papíron nem a közvetlen felettesem. Nem túl jó a viszonyunk, határozott idejű szerződéssel dolgozok, amit alig várunk, hogy leteljen. A céges telefonomat elvették, így a saját magán telefonomon szoktak hívni, de én senkit nem hívok azon, hanem vezetékesen.

Felhívott engem valaki aki magasabb pozícióban van, de nem tartozok alá, hogy a saját telefonomat adjam már oda valami munkásoknak, mert beszélni akar velük. Én ezt megtagadtam, mert a saját telefonom nem adom oda senkinek, ahogy kocsit se semmit. Erre hívta a “főnökömet” aki nagyon bunkó stílusban rám förmedt mert nem tettem eleget a kérésnek...

Jogos ez hogy erre kötelez és emiatt lecseszett?

2019. jún. 20. 10:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

Te most komolyan a mobiltelefonodra vágtál fel? De szánalmas...

Kérdező át lehet, hogy határozott szerződéssel nem tud mit kezdeni hivatalosan, de attól még az életedet pokollá teheti. Cseszhetes a MTK-t, mert olyan dolgokkal fog szivatni, amit az nem szabályoz.

2019. jún. 21. 11:01
 22/23 anonim ***** válasza:

A telefonod mellé már lett egy kocsid is?

És az albérletre futja még, vagy még a gyerekszobában laksz?

2019. jún. 21. 11:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Eleve nem is kötelező,hogy legyen neked telefonod.
2019. jún. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!