Az albérlet elhagyásakor kit terhel az albérlet kifestése? Az én esetemben 3 éve lakom itt és a szerződésben nincs rögzítve. Tehát ha én most szeretnék elmenni, kötelezhet e a főbérlő h én fessek ki saját költségen?
Csak próbálkozik.
Így meg főleg gáz, hogy meg is van rá a pénz a biztosításból.
ha van bennt kaukciód, levonja. Sok mindent nem tudsz tenni.
Egyszer béreltem egy szobát, és lett egy 4-5 centi vastag csík a falon, mert neki toltam a szekrényt, és lett ilyen kicsi sérülés. A szoba többi része teljesen jó volt. Az én hibám volt oké, bennt volt vagy 40000 ft kaukció, mondtam vonjon le valamennyit, mert én okoztam a sérülést.De a tulaj azt mondta, hogy le kell festeni újra az egész szobát, hozzáteszem alig laktam ott pár hónapot, előttem volt frissen festve. Kiszámolta, hogy hány négyzetméter falat kell festeni, a festők mennyiért dolgoznak, és buktam is az egész kaukciót.
Hiába mondtam, hogy ez csak 5 cm sérülés, meg hogy nagy szükségem van a pénzre, nem érdekelte, én meg nem tudtam mit csinálni, nála volt az a pénz nem nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!