Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert gondoljak ezt a gyari...

Miert gondoljak ezt a gyari munkasok?

Figyelt kérdés

Miert gondoljak azt a gyarban szalag mellett 12 orat dolgozo emberek hohy csak az szamit munkanak?

Ha valaki nem muszakozik, nem hajtja a belet ki a munkahelyen, mert mondjuk nem olyan stilusu a munka az mar csak lazsalni jar be.

Sok kollegamtol megkapom hogy nekem milyen konnyu mert 1 muszakban vagyok es nem kell rohannom stb, ok meg 12 oraban 2 muszakban dolgoznak ugyanennyiert.

Most tenyleg az a baj hogy az ember nem 8 altalanost vegzett, es kepezte magat?

2019. jún. 13. 14:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20: Na ez az. Ahol én dolgoztam, gyárban 19-23 éves koromig, ott volt egy öregasszony, aki ott próbált szekálni, ahogy csak lehetett, ha nem engem, valakit akkor is folyton kritizált, jóformán azt képzelte, egyedül ő végez rendes munkát, nélküle megállna a gyár. Amikor odakerültem, 51 éves volt, 14 éves kora óta ott dolgozott, végig szalagmunkásként, minimálbérért. Most az ilyet tényleg nem lehet sajnálni. Egy életen át megelégedett a helyzetével, fejlődni nem próbált, és időskorára szidja a nála sikeresebbeket, meg a jóval fiatalabbakat is, akiknek még van módjuk kitörni. A legszánalmasabb kategória.
2019. jún. 18. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!