Miert gondoljak ezt a gyari munkasok?
Miert gondoljak azt a gyarban szalag mellett 12 orat dolgozo emberek hohy csak az szamit munkanak?
Ha valaki nem muszakozik, nem hajtja a belet ki a munkahelyen, mert mondjuk nem olyan stilusu a munka az mar csak lazsalni jar be.
Sok kollegamtol megkapom hogy nekem milyen konnyu mert 1 muszakban vagyok es nem kell rohannom stb, ok meg 12 oraban 2 muszakban dolgoznak ugyanennyiert.
Most tenyleg az a baj hogy az ember nem 8 altalanost vegzett, es kepezte magat?
"Most tenyleg az a baj hogy az ember nem 8 altalanost vegzett, es kepezte magat?"
Most azt várod dícsérjenek agyon? Nem elég, hogy a munkahelyeden elégtételt veszel a tanulmányaid miatt? ( lsd. Sok kollegamtol megkapom hogy nekem milyen konnyu mert 1 muszakban vagyok es nem kell rohannom stb )
Megteszem! Hurrá! De ügyes vagy! Te legalább tanultál, EMBER lett belőled! A szalag mellettiek meg csak férgek, neked volt igazad! Hurrá!!!!
Végül pedig - most örülj magadnak.
Még nem vetted észre, hogy minél kevésbé iskolázott valaki és minél alacsonyabb szinten áll, annál nagyobb a szája, hogy bezzeg ő az aki megváltja a világot?
A gyári soron dolgozók vagy bolti eladók pl imádják magukat párhuzamba hozni az orvosokkal, mintha össze lehetne mérni ezeket...
Dolgoztam 3 muszakba tudom mit beszelek.
Pont azert tanultam tovabb MUNKA MELLETT, hogy nekem ne ezt kelljen csinalni. De amig 3 muszakoztam soha egy szavam sem volt, csendben dolgoztam es tudtam hogy aki jobb helyen dolgozik, nyilvan azert mert tanult, es ennek eredmenyekeppen feljebb jutott.
Tudom, hogy nincs meg mindenkinek a lehetosege a tovabbtanulasra.
Nem, nem varok dicseretet.
Ertetlenkedem, hogy aki szellemi vagy kevesbe megterhelo fizikai munkat vegzik az nem csinal semmit???
Kedvencem: o termeli ki nekem a berem, en erdemi munkat nem vegzek...
Nem altalanositok, 10 bol max 9 ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!