Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igaza volt a főnöknek, vagy...

Igaza volt a főnöknek, vagy megalázó volt, ahogy bánt velem mások előtt?

Figyelt kérdés

A fölöttünk lévő helységet valakik kibérelték valami ünneplésre, szórakozásra, amiről nekünk még csak nem is szóltak. A két szint úgy van elválasztva egymástól, hogy le lehet látni az egyik felén, tehát minden nevetés, zene lehallatszott. Alattuk én dolgozni szerettem volna, de borzasztóan zavart a hangoskodás, ami lehallatszott. Fölmentem és szóltam, hogy legyenek szívesek és halkabban legyenek, mert alul munka folyik, és nem tudok a munkámra koncentrálni a zene és hangzavar miatt. Azt mondták ők erre engedélyt kaptak, és hivatkoztak egy bizonyos emberre. Ez az ember a marketing igazgatónk volt, még csak nem is a vezérigazgató. Fölhívtam, jött is, és elnézést kért a bulizóktól, hogy még én zavartam meg őket. Mondtam neki, hogy azt szeretném, ha befejeznék az ünneplést, legalább is amíg tart a munkaidőm, mert nem tudok dolgozni és ha ők nem fejezik be, akkor hazamegyek. Azt mondta menjek vissza a helyemre. Én erre mondtam, hogy te nem vagy az én főnököm, hogy utasítgass. Azt mondta, ezt majd lent megbeszéljük. Lementünk, és hozott le egy papírt, amiben benne volt, hogy a cégvezető mellett, ős is a felettesem, és ő is utasíthat engem. És azt mondta, ne akarjam, hogy előbbiről az igazgató úr is halljon.

Szerintem igenis megalázó volt, hogy nem mellettem, a dolgozója mellett állt ki a bulizókkal szemben, sőt még engem küldött vissza a helyemre. Legalább szólhatott volna, hogy ma ilyen banzáj lesz, ne lepődjünk meg ha hangzavar lesz. Jogosan esett rosszul a helyzet, szerintetek is megalázó volt?

L/24

2019. máj. 9. 22:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért egy felújítás és bulizás más tészta. Felteszem, te se örülnél olyan szomszédoknak, akik akkor rendeznek bulit, mikor te aludni szeretnél.
2019. máj. 10. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Felújítást pont azért írtam, mert egyszer a szomszéd akkor csinálta, amikor éjszakai műszakos voltam 1 hétig :D Képzelheted, az mekkora öröm volt nekem, amikor aludni próbáltam napközben :D De, mivel ezt a házirenden belüli időben csinálta, ez volt, tűrtem.

A bulira ők kaptak engedélyt. Az pedig alapszabály, hogy a felettünk levő döntését nem próbáljuk megmásítani.

2019. máj. 10. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mintha ez bármit levonna a tényből, hogy te aláztad porig magad a saját hülyeségeddel :D

Egyébként nem tudom, felmerült-e már az okos buksidban, hogy egyébként a főnököd bevédte a segged. Az igazgató valószínűleg nem a helyedre küldött volna, ha hallja, mit művelsz te nagyonokos. Az meg még mindig űberjó, hogy valaki alulról odamegy pattogni a felsőbb engedéllyel partizóknak, hogy álljanak le, amíg ő dolgozik :D Fenomenális :D

2019. máj. 10. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
14: Miért lenne Balázska? Nem olyan a stílusa. Nem kötekszik, hőzöng, csak leír egy sztorit, ami teljesen reális. Azért ennyire tényleg nem kellene mindenhol őt látni. Lassan már ott tartunk, hogy ha az ember itt bármit kérdezni akar, oda kell biggyesztenie, hogy "Nem a kamutroll vagyok!".
2019. máj. 11. 06:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, és Balázska nem nagyon szokta beleírni az életkorát a kérdésbe.
2019. máj. 11. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!