Felmondási idő alatt mit tehetnek ha csak 2 órába megyek be melózni ahogy a bejelentés és a szerződés szól?
Egy nagyon tajparaszt cégnél voltam kemény 3 hónapot végül felmondtam. Kérem mentsenek fel a felmondási idő alól de persze szó se lehet róla annyira nincs emberük (na ki lepődik meg ezen).
De van egy gond, az hogy ez egy csaló cég, és csalt a bejelentéssel és a szerződéssel is. Bejelentettek 2 órára és felvettek 2 órás szerződéssel de persze 8-10 órás munkanapok voltak, a 2 órára megkaptam a fizetést papíron a többire meg zsebbe.
Na most ha én a felmondási idő alatt azt mondom hogy bejárok de csak napi 2 órába mit tehetnek? Ennyi a bejelentett szerződött munkaidőm!
Mit tehetnek ha 2 óra után felállok?
Komoly kérdés!
Ó akár azt is reklámozhatom... tiszta sor adócsalást követtem el én is ő is, de ő lévén cég és az összes dolgozójával ezt csinálta/csinálja nálam JÓVAL nagyobbat bukhat.
Ha borul a bili rám is freccsenne szat de őt meg ellepné a szar és ezt ő is tudja szerintem.
Ha én bilit borítanék engem megbüntetnének őt meg úgy megbüntetnék hoyg be is zárna.
Ki veszít többet.
" Ha nincs nagy szükséged a pénzre, és beéred a 2 órás béreddel, akkor tedd azt."
Viccelsz nem kell a 2 órás bérem se csak ne is lássam őket többet. De nem jó ez nekik nem akarnak engedni csak 30 nappal mert annyira nincs ember!!
Akkor tedd azt. 2 óra után felállsz és hazamész.
A munkaszerződés legyen nálad, és akár minden nap told az orruk alá, ha akadékoskodnak.
Amiről van papír aláírva, az létezik. 2 óra után nyugodt szívvel kisétálhatsz, ennyi a hivatalos munkaidőd.
Máskor meg ne várd meg a próbaidő végét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!