Diplomások, mi volt eddigi pályafutásotok során a leginkább megalázó munkahelyi élményetek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 16:53
1/10 anonim válasza:
Azzal szembesülni hogy nem jogállamban élek hanem egy munkahelyen az volt a főnök amelyiknek beosztástól és iskolai végzettségtől függetlenül nagyobb volt a hangja, meg persze kellően primitív volt a pofátlanságokhoz és a korrupcióhoz meg mindenféle csaláshoz. Hamar fel is mondtam mivel meg tudtam élni a szülői gazdaságban is, ráadásul boldogan, szabadon. Aztán meglepve szoktam tapasztalni mikor az emberek irigykedve azt mondják miért nem dolgozom. Gondolom azért nem mert a kedves kis hazámban a nyúl viszi a puskát, azaz a gazember van felül, akik elvárják hogy a tisztességes meg alul legyen. Ha egy ország ezt megengedheti magának az ne nyújtogassa a kezét a munkámra, az éljen meg csalásból, lopásból és korrupcióból.
2/10 anonim válasza:
Amikor egy fiú (akiről később kiderült, hogy pszichiátriai eset) trágár módon beszélt velem, a tanárral.
4/10 anonim válasza:
Szociális munkás vagyok, gyerekvédelemben. Naponta aláznak meg.
5/10 anonim válasza:
2 évig szórakozóhelyen dolgoztam takarítóként. Először is, a diplomámat le kellett tagadnom, hogy egyáltalán felvegyenek. Másodszor rendszeresen kellett hányást meg egyéb gusztustalanságot feltakarítanom. A vendégek többsége részeg volt, sokan fogdostak, beszólogattak.
6/10 anonim válasza:
Egy 40 fős építőipari cégnél vagyok előkészítő mérnök és én keresek a legkevesebbet. Egy segédmunkás is többet keres nálam.
7/10 anonim válasza:
nálam 6 éve megy ez a történet.
Néha el sem hiszem, hogy velem történt ez meg......
8/10 anonim válasza:
Kérdező, miért kell külön kiemelni hogy diplomások? Vagy tán azt hiszed, hogy fennhordja az összes diplomás az orrát? Azt hiszed egy iskolázatlan nem teszi, pedig pont neki kéne kisebb arca legyen.
9/10 anonim válasza:
Amikor az előző munkahelyemen nagyon keményen dolgoztam, rengeteg munkát elvégeztem és egy idő után kaptam a visszajelzést; "Inkább végezz kevesebb, de hibátlan munkát!".
Nekik volt igazuk, de égtem, mint a rongy. :D
10/10 anonim válasza:
Állásinterjúkon rendszeresen megkérdezik, hogy van-e párkapcsolatom és szeretnék-e gyereket.....
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!