Gyárban (Flextronics) üzemorvosi vizsgálat során van vérvétel és / vagy vizelet minta leadás?
Figyelt kérdés
Fontos lenne! Már nem emlékszem mikor nekem utoljára volt. Nem drogos vagyok, nem gyógyszerezek, nem iszok, egyéb okból lenne ez fontos. Valaki tudna segíteni?2018. ápr. 11. 17:47
3/7 A kérdező kommentje:
nem
2018. ápr. 11. 20:28
4/7 A kérdező kommentje:
Flextronics-ban van?
2018. ápr. 11. 20:42
6/7 anonim válasza:
Vérvétel szinte biztos, hogy nincs, vizelet vizsgálat viszont valószínűleg van.
7/7 anonim válasza:
Nincsen egyik sem. Legalábbis a Gyáli telephelyén levő munkához nem kell. A Gyáli dolgozóknak is Budapesten van amúgy az üzemorvos. Esetleg más telephelyen az orvosi eszközös projekten tudnám csak elképzelni, hogy szűkséges hozzá. De ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!