Találkoztál már életed során ilyen helyzettel?
Raktári területen dolgozom, és vannak kapkodós órák, amikor több hullámban jön holmi.
Történt hogy az egyik munkatárs úgy begurult, hogy az üres rekeszt neki b****a a polcnak "A f****m fog kapkodni, hát már remeg a kezem is" elment, és percek után felöltözve hazament.
Sok hülye ember van nálunk, aki képes azért a 10e ft +ért kicsinálni magát, na hát én nem ilyen vagyok, csinálgatom, ha jönnek szólni hogy haladjatok, olyankor mondom a csoportvezetőnek is hogy nyugodtan be állhatsz, ahelyett hogy cigizni mennél.
Én volt már, hogy bementem az irodából a raktárba őrjöngeni, én is üres dobozokat dobáltam, meg a falba ütöttem, meg toporzékoltam, mint egy hisztis gyerek. Mondjuk én nem a munkán húztam fel magam, hanem azon, amit telefonba mondtak.
Azt hittem, nem lát senki a raktárban, de arra mentem vissza az irodába, mikor már lenyugodtam, hogy a biztonsági kamera felvételét már meg is vágták, és küldik szét e-mailben a kollégáknak, meg rakják bele a karácsonyi gyűjtésbe, hogy lehessen röhögni a bolondon, aki a raktárban toporzékol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!