Takarítók! Mi volt eddig a legextrémebb dolog amivel munkátok során találkoztatok?
Én diákként láttam szarral körbekent vécét, még a falon is volt, a lányvécében. Ezek szerint ez elég elterjedt. Később kiderült, hogy egy másik iskola fiúdiákja volt, átjártak hozzánk tesi órára...
Barátnőm takarított hotelben, ő meg szaúdi vendégekre panaszkodott mindig, nem húzták le a vécét és figyelték a férfiak takarítás közben, de volt, hogy a vécé peremén volt szétkenve a cucc. És ezek tehetős vendégek voltak, ugye...
2. vagyok
Még egy... nem egészen takarítós sztori, de vmi köze van hozzá azért sztem.
Anyukám iskolaorvos, és azt vette észre néha munka után, hogy mindig kiegyenesíti a betegágyon a lepedőt, aztán néhány nap magától összeráncolódik...
Na kiderült aztán, hogy a portásnéni két pásztorórára vágyó tanárnak pénzért kiadta az orvosi rendelőt néhány délutánra, és azért gyűrődött össze :D.
Egyszer egy retyóban a WC csésze fölötti csempére volt barnamacival felírva a következő sor:
"Igen, én ide csináltam, de te inkább foglald el a trónt."
Én rövid ideig külföldi turistáknak kiadott lakásokat takarítottam.
Az egyikben, a könyvespolc pakolása és porolgatása közben a regények mögött egy gondosan elrejtett használt tisztasági betétre bukkantam.
Hihetetlen, milyen gusztustalankodásra képesek egyes emberek és hogy nem okádnak ezért önmaguktól.
Nem vagyok takarító,de egy panaszkönyvben ezt olvastam:
"Nem találtam a mosdóban WC kefét,úgy hagytam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!