Ha a fityma annyira haszontalan dolog, mint amennyire a körülmetélés-pártiak állítják, akkor az evolúció során miért nem tűnt el magától is?
egyertelmuen vedelmi funkcioja van. Hogy lenne mar felesleges?
Az mas dolog hogy lehet nelkule elni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, az evolúció nem feltétlenül tünteti el a haszontalan dolgokat, sokkal inkább a hátrányosakat (ahogy fentebb is írták).
A másik, hogy az evolúció emberi léptékkel irtó lassan működik. Még az is lehet, hogy eltűnnek bizonyos felesleges dolgok, mondjuk 10-50 ezer év múlva. (És lehet, hogy keveset mondtam.)
Igazi védelmi célja még ruhaviselő korunk előtt lehetett.
Jelenleg ez már szükségtelen.
Abszolút személyi ízlés kérdése, mert az ellene szóló érvek is gyenge lábon állnak.
"csökken a fertőzésveszély, csökken a méhnyakrák kialakulásának kockázata"
Erre találták fel az intim higiéniát. Szóval aki rendesen tisztálkodik, annál ez a probléma fel sem merül.
"és nincs korai magömlés"
Mintha az csak a fitymán múlna.
Az biztos, hogy az a szerszám érzékenyebb, ami nincs kitéve egész napi alsógatya-dörzsölésnek.
De akkor ez alapján fel lehetne hozni, hogy a makk elérzéketlenedése csökkenti a szex élvezetét.
Vallási hagyományokat tudományosan nem mindig lehet stabilan megokolni.
Ugyanilyen vallási és erkölcsi alapon meg lehetne támadni a testi csonkítást is. Főleg gyerekeken.
A kutyák fül- és faroktrimmelése be lett tiltva, de gyerekeket alul skalpolni szabad.
Wadmalac! :O
Te hogy keveredtél ilyen témák felé?!?
Neked tán nem a fizikai kérdések mellett lenne a helyed!?
Nem tudom, ha már itt volt a tudomány rovatban és ráértem...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!