Takarítók! Mi volt eddig a legextrémebb dolog amivel munkátok során találkoztatok?
A lakótársam szokott néha takarítást vállalni mellékállásban. Egy nagyon pénzes pasihoz szokott járni hetente, két hetente. Mesélte, hogy macska sz4r volt a szobája szőnyegén. Inkább szagolta, kerülgette 1 héten át, minthogy ő maga kidobja. Papír dobozt használ macskaalomnak, ami persze szétmállik a húgytól. Amikor tele van, nem viszi ki, csak önt rá több almot.
A wc-je mindig le van fosva.
Én dolgoztam gyárban, ott a wc-t szinte sose húzták le. A falon sz4r csíkot húztak.
Ahova jártam általános iskolába, ott is sz4r csíkos volt a wc fala.
Előző. A pénzes pasival kapcsolatban: nem egyszer azok az emberek élnek nagy mocsokban, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk.Egyik volt szomszédom is járt takarítani egy módos házaspárhoz egy ideig, hát, amiket mesélt...leírhatatlan, mi volt ott. "Neki" gyűjtötték egy héten át a mosatlant, többek közt.
Az igényességhez, tisztasághoz nem kell feltétlen sok pénz.
Nálunk is gyakran nem használják a wckefét, pedig minden fülkében van.
A műanyag ülökén otthagyta a névjegyét. Egy kis darabot. :(
Undorító.
Pisuárt nem mindenki húzza le, és néha olyan fehér foltosnak látszik.
Nőibe is volt hogy wc kefét nem használták.
Régebbi. Irodába a szoba közepén 1 ftos. akkor még bőven fizető eszköz volt.
Asztalra tettem. Talán 10 ftos, 1 gurulós asztal alá is befért az a fiókos, azt is asztalra tettem.
Sok papírpénzt is hagytak, szem előtt. Na nem! Azt hitték elteszem.
Ott az nap csak felmosás volt.
Szóval akkor ganézhatunk. :(
Ma nálunk is volt kis gond. Még nem az, amiért jelezzem a főnökömnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!