Ha felvesznek egy gyàrba de én nem akarok megszakadni nekik akkor ki rúgnak?
Figyelt kérdés
Szóval én max a nagyon minimàlis munkàt végzem el és én nem szeretnék ugràlni meg megszakadni nekik. És az esetben is ki rúgnak ha ide senki nem akar jönni és engem is csak azért vettek fel??#megszakadni
2019. máj. 4. 14:35
21/26 anonim válasza:
Ez a kérdező a gyökér Obelix vagy a Balázs (vagy ugyanaz a kettő)
Ne törődjetek vele, egy életképtelen troll.
22/26 anonim válasza:
ő az életképtelen , de te bújod az oldalt még hajnali 3kor is ?
23/26 anonim válasza:
A reggeli kávé mellett félkómásan én is szoktam néha böngészni az oldalt. 3:50-kor kelek. Problem?
Amúgy Obika meg Balu tényleg az oldal két kreténje, ezt azért sokan tudják.
24/26 anonim válasza:
Azért az se normális, aki 3:50kor kel....
Mi vagy te, éjjeliőr? :D
25/26 anonim válasza:
Szia, hozzánk felvettek ma két indiánt. Ők nem akarják bemocskolni a kezüket, ezért gépkezelők lesznek. 😊 Ezt érdemes szerintem nekemnis kipróbálni, még a végén igazgató leszek! 😊 Ha ezt a példát követjük, akkor nem, nem kell megszakadni 😉
26/26 anonim válasza:
Éjjeli őr? Akkor 3:50-kor még munkában lennék. Látszik, hogy nem valami nagy a rálátásod a világra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!