Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felvesznek egy gyàrba de...

Ha felvesznek egy gyàrba de én nem akarok megszakadni nekik akkor ki rúgnak?

Figyelt kérdés
Szóval én max a nagyon minimàlis munkàt végzem el és én nem szeretnék ugràlni meg megszakadni nekik. És az esetben is ki rúgnak ha ide senki nem akar jönni és engem is csak azért vettek fel??

#megszakadni
2019. máj. 4. 14:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%

De gyűlölöm a fajtád!

Megtartanak. De amint lesz jobb, repülsz. És utálni fognak az értelmes dolgozók, meg imádkozni a főnöknek, hogy rúgjanak már ki. Joggal.

Undorító ez a hozzáállás. Mondjuk ja. Legalább magyar.

2019. máj. 4. 14:36
 2/26 anonim ***** válasza:
61%

Igen, de ezzel a hozzáállással mindig mindenféle alja helyeken fogsz alja munkákat végezni, amivel egyébként nincs baj, mert ezeket a munkákat is el kell végezni valakinek, szóval ezzel is be tudod tölteni a helyed a teremtésben.

Tudod, zsák a foltját.

2019. máj. 4. 14:39
 3/26 anonim ***** válasza:
63%
Ha a munka elvégzésén túl minden egyes szabad percedben a főnökeidnek nyalsz, akkor val.szín. maradsz, de az 100%, hogy az összes többi ember utálni fog és azt kívánja, hogy rúgjanak ki a p icsába
2019. máj. 4. 14:59
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem találnak mást a helyedre, addig lehet hogy maradsz. De ezzel a hozzáállással valószínűleg a lehető legalja munkákat fogod megkapni. Tudod, amilyen az adjonisten...
2019. máj. 4. 15:00
 5/26 anonim ***** válasza:
43%
Igazuk van az előttem szólóknak,a többiek ki fognak beszélni,lesz aki utálni fog,főleg a sok munkaßuzi,meg aki nyalja a főnök s€ggét egyikőjük sem fog csípni,és megpróbálnak kirúgatni.Én is olyan vagyok mint te,gyűlölök dolgozni,mindig a lehető legkevesebb munkát végzem,és alig várom hogy leteljen a munkaidő,sosem túlórázom,és a hétvégi munka elképzelhetetlen számomra.Annyi előnyöm van veled szemben hogy én hegesztő vagyok,és állítólag a legjobb a cégnél,ezért elviselnek, megtűrnek,mármint a főnökség..a kollégák mivel nem nagyon tárgyalnak velem,gondolom utálnak a hozzáállásom és a kivételezés miatt,de pont leszärom,felét csinálom mint ők,és még az órabérem is magasabb..Én nem a munkahelyen élem az életem mint a legtöbb munkamániás fäsz..
2019. máj. 4. 15:15
 6/26 anonim ***** válasza:
37%
Nem unod még? Már nem is tudom mióta rugozól ezen a témán. Nem is tudom hányadik kérdésed ez..ennyire lusta nem lehetsz..tudjuk, hogy “nem kenyered” a munka, de akkor végezz el egy szakmát, ami érdekel, és nem lesz ilyen keserves a munka, és nem kell 6millió buta kérdést feltenned..
2019. máj. 4. 15:23
 7/26 anonim ***** válasza:
62%

Ez krvára nem a mániról szól. De amit te nem csinálsz meg, azt másnak kell.

Csapatmunka, hallottál már róla?

Én se vagyok mániás, de azt a 8 órát tisztességgel végigcsinálom, ha már ott vagyok. Engem is nehéz befogni túlórára, de engem úgy neveltek otthon, hogy tudom a helyem, a kötelességem, nincs bajom a felelősséggel és a jogaim is tudom emellé. Ha valamit csinálok, vagy megcsinálom jól, vagy hozzá se kezdek.

A többi normális ember is ilyen.

A naplopó geczik viszont több terhet rónak a normális munkavállalóra, mert még hanyagok is sokszor, és ha szrnak a saját munkájukra, akkor azzal szrnak az enyémre is. Ha szr minőségben dolgoznak, akkor nekem már az ő általuk elkúrt dolgot kell helyrehoznom.

Ez. Nem. Fair.

Más kedvéért meg én nem fogom a saját mentalitásom és neveltetésem szembe köpni. Vagyis én ettől még mindig normálisan fogok dolgozni és nem szrok bele.

2019. máj. 4. 15:25
 8/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem rúgnak ki, de a többiek ki fognak utálni és önként fogsz felmondani. Legalábbis nálunk ez van a gyárban. Mindig panaszkodnak a dolgozók az ilyen kollégákra, de mi nem rúgjuk ki őket, mert sokkal nehezebb keresni másikat, de általában az a vége, hogy felmondanak, mert egymás munkáját könnyítik meg, ha segítenek kölcsönösen egymásnak
2019. máj. 4. 15:31
 9/26 anonim ***** válasza:
49%

Engem pont nem érdekelne ki mit gondol. A

Ha a saját munkád megcsinálod akkor minek csinálj többet ha úgy sem fizetnek többet. Aki akarja csinálja meg de én biztos nem csinálnám

2019. máj. 4. 15:41
 10/26 anonim ***** válasza:
54%

Amíg legalább a sajátod elvégzed és legalább tűrhető szinten, rendben.

De a kérdező pl még ennyit se tenne meg és az már nincs rendben.

2019. máj. 4. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!