Ha felvesznek egy gyàrba de én nem akarok megszakadni nekik akkor ki rúgnak?
De gyűlölöm a fajtád!
Megtartanak. De amint lesz jobb, repülsz. És utálni fognak az értelmes dolgozók, meg imádkozni a főnöknek, hogy rúgjanak már ki. Joggal.
Undorító ez a hozzáállás. Mondjuk ja. Legalább magyar.
Igen, de ezzel a hozzáállással mindig mindenféle alja helyeken fogsz alja munkákat végezni, amivel egyébként nincs baj, mert ezeket a munkákat is el kell végezni valakinek, szóval ezzel is be tudod tölteni a helyed a teremtésben.
Tudod, zsák a foltját.
Ez krvára nem a mániról szól. De amit te nem csinálsz meg, azt másnak kell.
Csapatmunka, hallottál már róla?
Én se vagyok mániás, de azt a 8 órát tisztességgel végigcsinálom, ha már ott vagyok. Engem is nehéz befogni túlórára, de engem úgy neveltek otthon, hogy tudom a helyem, a kötelességem, nincs bajom a felelősséggel és a jogaim is tudom emellé. Ha valamit csinálok, vagy megcsinálom jól, vagy hozzá se kezdek.
A többi normális ember is ilyen.
A naplopó geczik viszont több terhet rónak a normális munkavállalóra, mert még hanyagok is sokszor, és ha szrnak a saját munkájukra, akkor azzal szrnak az enyémre is. Ha szr minőségben dolgoznak, akkor nekem már az ő általuk elkúrt dolgot kell helyrehoznom.
Ez. Nem. Fair.
Más kedvéért meg én nem fogom a saját mentalitásom és neveltetésem szembe köpni. Vagyis én ettől még mindig normálisan fogok dolgozni és nem szrok bele.
Engem pont nem érdekelne ki mit gondol. A
Ha a saját munkád megcsinálod akkor minek csinálj többet ha úgy sem fizetnek többet. Aki akarja csinálja meg de én biztos nem csinálnám
Amíg legalább a sajátod elvégzed és legalább tűrhető szinten, rendben.
De a kérdező pl még ennyit se tenne meg és az már nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!