Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felvesznek egy gyàrba de...

Ha felvesznek egy gyàrba de én nem akarok megszakadni nekik akkor ki rúgnak?

Figyelt kérdés
Szóval én max a nagyon minimàlis munkàt végzem el és én nem szeretnék ugràlni meg megszakadni nekik. És az esetben is ki rúgnak ha ide senki nem akar jönni és engem is csak azért vettek fel??

#megszakadni
2019. máj. 4. 14:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%

5-ös vagyok,nem tiszta,de gondolom a 7-es nekem szánta az irományát..

Figyelj cimbi,számomra a pénzről szól,minél kevesebb munkával minél több pénzt keresni..Másrészt nem tudom melyik szó nem érthető számodra,ahogy írtam,3 hegesztési eljárásből van 8 minősítésem,utánam még egyszer sem javítottak,saválló és alumínium anyagokat hegesztek,nem hibázok,sosem.Ezt meg kell fizetni,ezért keresek napi 30000 ft-ot,kényelmesen,mivel nem töröm magam.Az egy dolog hogy lusta vagyok,és utálok dolgozni,attól még kurvä jó kezem van a hegesztéshez,és kisujjból megcsinálom azt ami miatt más izgul hogy hibázni fog.Ezt ki is használom,és a lehető legkevesebbet dolgozok,mert úgysem rúgnak ki..gecziség?Igen.Tudom-e mi a csapatmunka?Tudom,egyedül dolgozok,és ez így is marad...De te mint "normális" ember biztos nem érted ezt meg.

2019. máj. 4. 15:44
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak neked szólt.

De ettől még személyiség szintjén messziről ordítóan egy fszjankó vagy, de most tekintsünk el azért ettől.

Ha jó szakember vagy, megteheted. Lehet eleve úgy is számolnak már, hogy neked a saját tempód a normád, és miattad talán nem vállalják túl a többieket, szóval oké.

De a tied egy különleges eset, kivétel.

Akiket én kifejezetten megvetek, azok nem csak keveset hanem még rosszul is dolgoznak.

2019. máj. 4. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:
4%
Lehet fäszjankóvagyok,és biztos nem sokan kedvelnek,de legalább határozott és őszinte..visszatérve a lényegre,bár egy köcsög fontoskodó kis fäsznak tartalak így 1-2 kommented után,abban igazad van hogy ha valaki keveset teljesít és még azt is szärul,akkor azt előbb-utóbb kibässzák a picsäba.
2019. máj. 4. 16:09
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Legalább valamiben egyetértünk. :)
2019. máj. 4. 16:10
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Annyiban megértem a kérdező álláspontját, hogy az átlag magyar gyári munkás szótárában az új dolgozó egyenlő a csicskával. Én dolgoztam gyárban két évet (19-től 21 éves koromig), és azért utáltak, nem jöttek ki velem, mert nem voltam hajlandó belemenni a "Te fiatal vagy, minden munkában mindig te fogod csinálni a legnehezebb részt."-játékba.
2019. máj. 4. 16:16
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

a nagy lófszt. mindig én dolgozom az újak helyett míg ők csak henyélnek kb.

bezzeg mikor én kerültem oda hajtanom kellett vagy tettek volna ki, sőt most is ez van(velem).

2019. máj. 4. 23:15
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
Általában az emberek nem akarnak megszakadni, így akik szeretnek dolgozni eltartják az ilyen faszrágonyomikat mint te, ezért neked van időd benyalni a meleg szarig. így születik a műszakvezető! :DDDD
2019. máj. 5. 04:49
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
16.-17: Ahogy mondom, én be akartam illeszkedni, és felzárkózni, de amikor realizáltam, hogy arra megy ki a játék, hogy "Itt van a fiatal újonc, mostantól a munka oroszlánrészét ő végzi helyettünk.", berágtam, és már csak azért is lazsáltam. Az öregnek is tisztelnie kellene a fiatalt, ennek oda vissza kell működnie. Máskülönben egy ördögi kör alakul ki: Ők lazsálnak, erre én lazsálással reagálok.
2019. máj. 5. 06:24
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
17 vagyok, bocs a kirohanásért, tulajdonképpen nem tudom mi a szarnak szólok bele mások dolgába, mindenkinazt csinál amit akar, és ugy érvényesűl ahogy tud. Bocsi mégegyszer
2019. máj. 5. 07:26
 20/26 anonim ***** válasza:
52%
18/ nem erről beszélek persze nem kellene megszakadni mindenkinek jár a pihenő munkaközben is , de a kihasználás elég gyökérség. Az első pár nap csináltam helyette ő megcsináált pár dolgot , közben mutattam mit hogy kell. Aztán csinálta pár naspig ő is egyre jobban ment neki , de nem aksrta csinálni mert hát ott van a másik dolgozzon ő , neki úgyis fontosabb a munkája, őt fogják bszogatni stb. ezt viszont nem szeretjük. Aztán ha jelented őt , még te kapsz fegyelmit? szóval inkább tűr a másik mert kell a pénz.
2019. máj. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!