Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elváltam es kellemetlen erröl...

Elváltam es kellemetlen erröl beszelni kollegaknak, nem akarok negativ lenni, se sajnaltam magam, tévedtem ha igy vágtam ki magam?

Figyelt kérdés

A volt ferjem egy növerö volt , de ez nem tartozik senkire , mikor rákérdeznek , raz a hideg . De nem is lehetek paraszt , az allasom forog kockan , kulföldön dolgozom , senkim nincs .

Mondtam nekik h elváltam es igen , egyedul maradtam de ne sajnaljanak mert amúgyis a szabadságot kerestem .

Mit szóltok ?

Megbantam h ezt mondtam , mert igy meg úgy tunt h nem szerettem a volt ferjem es ok nelkul hagytam el .

Nagyon unom a magánéletem piszkálását

#kiváncsiskodók
2018. márc. 5. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
"a házasság így a válás is 2 emberre tartozik, nem szeretnék beszámolni róla nektek"
2018. márc. 5. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán mondhatod ezt, hogy nyilván nehéz periódus ez az életedben, meg senki terhére nem akarsz lenni, úgyhogy inkább csak szeretnél továbblépni és a feladataiddal elfoglalni magad, újra kitalálni magad. Elég diplomatikus különösebb részletek nélkül. Amúgy tapasztalat, hogy kíváncsiak a kollégák, de nem tudnak az ilyenekkel mit kezdeni. Én is köpni-nyelni nem tudtam, mikor a kollégám mondta hogy mindegyik gyereke becsúszott, és csak ezért házasodtak meg, élete legnagyobb hibáját követte el ezzel. Saját bőrömön is tapasztaltam, hogy nem feltétlen tudják a kollégák kezelni az ilyen negatív életeseményeked, ha esetleg van egy rosszakaród még fel is használhatja ezeket az infókat ellened...
2018. márc. 5. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem valami okos dolog állandóan jártatni a szádat - főleg saját magadról. Megsértődni valószínűleg nem fognak, de az azért elgondolkodtató, hogy ikyen értelmi színvonalon álló embereket alkalmaznak pedagógusként még a nyugati országokban is.
2018. márc. 6. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ide, bocsi. Töröltesd nyugodtan.
2018. márc. 6. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondtam volna, hogy elváltan és kész. Nem hiszem, hogy külföldön olyan extra dolog lenne, ha valaki elválik.
2018. márc. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!