Vodafone-nál akarok dolgozni, rossz néven veszik, ha Telenoros vagyok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 21:06
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érdekelni fogja a HR-es munkatársat.
Megmondod, hogy keresed a konkurencia gyenge pontjait! :D
3/10 anonim válasza:
Ha nem dicsekszel vele kutyát nem fogja érdekelni..
4/10 anonim válasza:
En vodafonos vagyok es szerintem jobb mint a telenor, voltam telenoros regen. Meg ha mar ott dolgozol akkor csak legyél mar vodafonos szerintem. Lehet kedvezményeket is kapsz.
5/10 anonim válasza:
Most ez olyan: Ha a Pepsinél dolgozom, rossz néven veszik, ha a Cocát szeretem? Ha Tescóban dolgozom, rossz néven veszik, ha Auchanban vásárolok?
Mindazonáltal:Honnan tudják meg, hogy melyik szolgáltatónál vagy? Nem valószínű, hogy interjún megkérdezik.
6/10 anonim válasza:
5: azért mobilszámot meg kell adni önéletrajzban...
7/10 anonim válasza:
Egyszer egy Tescos interjún megkérdezték tőlem, hogy van-e nálam valami, amit más áruházban vásároltam..
8/10 anonim válasza:
#6 számhordozás ;)
30-as számom van, telenornál
9/10 anonim válasza:
Igen, valóban létezik a számhordozás, de ha szóbakerül, akkor érdekli őket annyira, hogy utánanézzenek saját rendszerben.
Az meg elég ciki, ha rájönnek, hogy hazudott már az interjún, a konkurens cég malmára hajtva a vizet...
10/10 acelsziv válasza:
K - ra nem fogja érdekelni őket. Jelenleg egy pénzintézetnél dolgozom. Amikor idejöttem felajánlottak egy számlacsomagot. Nem fogadtam el, mert a mostani jobb és más cégnél van. Szerinted érdekelte őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!