Miért ilyen utálatosak az emberek, hogy betegen is dolgoztatnak? Többi lenn
Sziasztok!
Rákos sejteket találtak nálam, amivel műteni fognak. Tudja a főnök is és a kollégák is, mégis 2 ember, néha 3 munkáját kell csinálnom. Orvos felhivta a figyelmet, hogy a stressz még ront a helyzeten, de így mit tegyek? :( ja és még szerintem olyan idős se vagyok.
31/N
Amikor nekem cisztát vettek ki (jóindulatú ciszta, a Te gondodhoz képest kutyafüle), engem 3 hét begsire írtak ki.
A kórházban mondták, hogy mikor mehetnék vissza dolgozni, papírt adtak folyamatosan, amit vinnem kellett háziorvosnak, ő ez alapján írta ki a betegszabit.
1 hét kórház és két hét otthon volt.
Műtét után nem fognak keresőképesnek nyilvánítani, főleg, ha esetleg még kell kezelés, hacsak Te nem kéred külön, hogy mehess.
Ha a doki is mondja, hogy nem szabad stresszelned, megmondhatod neki, hogy a munkád stresszes, elmondhatod, amiket itt leírtál és szerintem segíteni fog, utána háziorvoshoz kell menned a papírral, amit ad.
Kitartást!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!