Miért ilyen utálatosak az emberek, hogy betegen is dolgoztatnak? Többi lenn
Sziasztok!
Rákos sejteket találtak nálam, amivel műteni fognak. Tudja a főnök is és a kollégák is, mégis 2 ember, néha 3 munkáját kell csinálnom. Orvos felhivta a figyelmet, hogy a stressz még ront a helyzeten, de így mit tegyek? :( ja és még szerintem olyan idős se vagyok.
31/N
Én is ezt akartam kérdezni, ilyenkor nem vesznek fel táppénzre?
Remélhetőleg még időben elcsípték nálad a dolgot, gyors felépülést kívánok.
Általában az embereket nem érdekli más gondja :( Beszéld meg az orvosoddal, hogy mivel nem tudod csökkenteni a stresszt a munkádban, addig írjon ki.
Ha nem ír ki menj el másik orvoshoz.
1. Gyógyulást kívánok neked!
2. Gondolkodtál életmódváltáson? Kellene...
3. A fejedben is felül kellene vizsgálni ezt-azt: normál estetben sem dolgozunk 2-3 ember helyett, nemhogy bajunk esetén. Te ki tudsz állni magadért?
4. Érdemes vmelyik kutatásokkal alátámasztott stresszmenedzsment módszert elsajátítanod és gyakorolnod.
Vannak hozzáférhetők.
5. Érdemes kialakítani olyan támogató környezetet és érzelmi hátországot, amelyik segít átvészelni e nem könnyű időket.
6. Nem fogod megúszni ezt a helyzetet az szempontjaid újratervezése nélkül. Tessék a meggyógyulást első helyre tenni.
Kitartást, gondolunk rád!
Azért, mert mindenkinek megvan a maga keresztje. Ez nem utálatosság kérdése.
Kívánom, hogy mielőbb túllegyél ezen, és teljesen felépülj.
Dolgozol, 100% fizetést kapsz, azt a munkát várják el. Pont.
Ha te nem érzed magad 100%-osnak akkor betegállomány, rokkantosítás stb stb.
Üdv a valóságban.
Mert ez "csak" méhnyakrák
Ismerek valakit, akit begsire kiírtak vele. Szerintem irasd ki magad, mert tényleg nem tesz jót ez a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!