Szerintetek ez korrekt volt a fonokomtol?
A főnököd olyan szinten nem volt korrekt, hogy azt mondta alkalmazni fog a gyakorlat után és nem tette.Inkább ne ígért volna semmit csak hagyott volna gyakorlatozni.Ez így a másik ember ámítása,csak azt nem tudom mire jó ez nekik...szavak szintjén könnyű nagy lelkűnek lenni.Sokszor tapasztaltam már ilyet.Valaki tudta,hogy szükségben vagyok és nagyokat ígért, elhúzta előttem a mézes madzagot, amikor az ígért dátum közeledett jött a magyarázkodó e-mail,ami állandó munka lett volna azt mondta valójában egy hét lett volna, meg nem tőle függ,hogy nem alkalmaztak..bla-bla-bla...később megtudtam az ő hatalmában áll kinevezni a munkásokat,de könnyebb másokra hárítani a felelősséget,magunkat fényezgetni, mosogatni...
Visszakanyarodva a főnöködhöz lehet tényleg szándékában állt alkalmazni ha nem lett volna a barátnő lánya,így ő került a prioritás lista elejére,de az is lehet ő is csak próbált neked hízelegni,hogy továbbra is jól végezd a munkádat, mert biztosan volt belőle haszna.
Ha a munkahelyi dolgokat érzelmekkel éled meg csak a saját életedet bonyolítod feleslegesen.
A munka üzlet, nem barátság.
A szó elszáll, az írás megmarad. Ha ő konkrétan szerződést írt volna alá, hogy Te ott maradsz, amit megszeg, akkor jogos lenne a felháborodádod.
Én ráadásul régen olyan országból jöttekkel dolgoztam együtt, ahol az igérgetés megy ezerrel, de sosem lesz belőle semmi; így tanultam meg, csak akkor higyjek el valamit, ha látom :)
Szóval, a szóbeli ígéreteket bóknak vedd és ne készpénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!