Szegeden keresek állást OKJ-s CAD-CAM Informatikus végzettséggel, két nyelv ismerete mellett. Hol lehet Szegen területén korrekt feltételekkel elhelyezhedni?
A kérdésem, hogy tudtok-e mondani nekem olyan céget/cégeket, ahol embert keresnek és meg is vannak becsülve?
24 éves férfi vagyok.
Nem álmom, hogy mindenáron szakmában helyezkedjek el.
Azt viszont igen, hogy erkölcsileg, szellemileg, és persze anyagilag is megbecsüljenek.
Elképzeléseim a leendő munkahelyemről:
-Irodai, vagy könnyebb fizikai munka.
-Legális bejelentés, egyműszakos délelőtti/délutáni munkarenddel.
-Nem igénylek nettó félmilliós fizetést, de nem is szakmunkás minimálbért szeretnék keresni. Legyen korrekt a bérezés
-A vállalat felérte ésszel azt, hogy "az átb*szás hosszú távon nem megérős."
-Napi 6/8 órás műszak.
-Ügynök, host, értékesítő és hasonló álláskörök kizárva.
Egyéb:
-Interjún nem kérdeznek tőlem sablonos marhaságokat, amire nekem, szintén sablonos marhaságokat kell feleljek.
-A HR-es nem pszichológus, ne próbálja meg testbeszédből megmondani, jó munkaerő lennék-e..Az vagyok, ha megbecsülve érzem magam.
-Engem elsősorban a pénz fog motiválni, hogy reggel felkeljek, bemenjek dolgozni, és lehúzzak 8 órát, kész, pont, ezen nincs mit szépíteni, de szerintem ez nem csak rám igaz. Az egy másik, nagy motiváló tényező LEHET, ha jól is érzem a munkahelyemen. Nem önmegvalósítani, meg karriert építeni akarok.
Rólam:
1) Van választásom? Igen.
2) Sarokbaszorítható/zsarolható vagyok-e? Nem
3) Parancsolható vagyok-e? Varázsszó:"Légyszíves".
Ezeket azért éreztem fontosnak, hogy megosszam, hogy hátha olyan valaki is elolvassa.
Ne reménykedjen a munkaadó, hogy van 5 gyerek, akiknek enni kell adni, esetleg hiteltartozásom, amit fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!