Hogyan kell korrekt módon felmondani?
Találtam mintákat a neten, de nem tudom, hogyan lenne a legjobb. 2 hete gondolkodom, mi legyen, és fel szeretnék mondani. Vegyesek az érzelmeim, de meg kellett hoznom a döntést, mielőtt az egészségem rámegy.
A valós okokat nem szeretném közölni. Határozatlan idejű munkaszerződésem van és még sosem mondtam fel.
Köszi ha tudtok segíteni
Nem vagyok tanár. Ember hozzánk mindig kell, most is keresnek pàr embert, ezért is gondolom, hogy alkamas a “most”.
Az senkit sem érdekelt eddig sem, hogy milyen terheket raktak a nyakamba, és betegeskedtem, de mentem dolgozni, szóval azt az oldalát, hogy a munkáltatómmal hogy szúrok ki, nem érdekel. Nem tudok napi 8 órában 3 ember munkájával végezni, sajnálom.
Szerintem a neten található formanyomtatványon simán mondj fel.
Nem biztos érdekli őket az ok amiért el akarsz el jönni.
Az se hova mész. Te ismered a légkört ezt jobban tudod...
" a helyremre 1 percen belül 3 ember jön, "
Ez sok munkáltatónál blabla szöveg. gondolom ők mondták....
Nincs így, hogy ott állnak sorban.
Nyár közepén jeleztem nem kérem az új szerződést. Nekem meg kellett indokolnom 1 nyilatkozatba.
Igazából nekem is megvolt a helyem, de nem a nyilatkozat írásakor közöltem.
Más helyzetbe találkoztam az ex főnökömmel. És kérdezte. Akkor mondtam hova megyek...
Egyébként nem volt szándékomba közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!