Mit tegyek? Most szemét ez szemét húzás lenne?
Én nekem egy srác 2 évvel ezelőtt a legjobb barátom volt. Ez a barátság csúnya véget ért, ugyanis elárultam a barátnőjének, elmondtam a titkait. Hülye voltam régen volt. Nagyon összevesztünk majdnem verekedés lett a dologból és ma már ha elmegyünk egymás mellett nem is köszönünk egymásnak. A szüleink nem ismerték egymást nyílván nem is történt volna meg akkoelr az a dolog, hogy: a szüleim a cégénél most új közgazdászokat és logisztikusokat szeretnének felvenni és az ex legjobb barátom édesanyja is jelentkezett erre az állásra. Csak véletlenül tudtam meg mikor édesapám egy alkalmazottja a telefonban sorolta az állásra jelentkezőket és meghallottam a nevét. Igazábol tudom, hogy az anyja nem tudott sose igazán elhelyezkedni meg anyagilag se álltak sose olyan fényesen. De akkor is ami megtörtént az megtörtént és szerintem az ex legjobb barátom se tudja, hogy az a cég ahová az anyja jelentkezett az az apámé. Vagy lehet tudja de nyílván én se kockáztatnám az édesanyám állását ebben a helyzetben. Mielőtt mondaná valaki biztos, hogy az ő anyja jelentkezett, mert tudom, hogy neki van olyan végzettsége és kutakodtam a közös ismerősök körében és bebizonyosodott a dolog. Nem kérdeztem erről senkit, mert a barátaim azt mondanák, hogy csesszek ki velük és mondjam el az apámnak a dolgokat (mert apám is így nyílván másikat venne fel ha tudná mik történtek) ezért kérdezem meg itt akik engem nem ismernek, hogy ti a helyemben mit csinálnátok. Pénteken 15:00kor lesz az állásinterjú. Addig el kéne döntenem mit csináljak.. Az is igaz, hogy az én hibámból szakadt szét ez a barátság de utánna ő is kibeszélt.. Úgy, hogy nem tudom segítsetek, mert az tény, hogy nem kötelességünk felvenni és akkor max felköltöznek Pestre vagy akárhová.
Köszönöm a tanácsaitokat előre is.
Igen, szemétség volna - ahogyan az is az volt, amit korábban csináltál. Ha nagyon szerelmes volt a csajba, akkor pedig egyúttal érzéketlenségre is utal azt várni, hogy csak úgy seperc alatt túltegye magát ezen. Éna helyedben elgondolkoznék azon, hogy milyen ember vagyok és milyenné akarok válni, és a továbbiakban igyekeznék minden tettemmel azon lenni, hogy a helyes irányba haladjak. És igen kérdező, én ilyesmit soha nem tudnék megtenni. Ha valakinek megígérem, hogy adott dolgot titokban tartok, akkor azt is teszem - pláne ha valakinek a párkapcsolata forog kockán - abba extrán tilos beleavatkozni.
Nem, a szemétkedésre nem mentség, ha más is szemétkedik: ha ugyan azt csinálod, ugyan annyira rossz ember vagy, mint az illető, ha nem jobban. (Mivel pletykákat terjeszteni valakiről a háta mögött egy dolog, mások megélhetésével játszani pedig egy kicsit durvább dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!