Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Most szemét ez...

Mit tegyek? Most szemét ez szemét húzás lenne?

Figyelt kérdés

Én nekem egy srác 2 évvel ezelőtt a legjobb barátom volt. Ez a barátság csúnya véget ért, ugyanis elárultam a barátnőjének, elmondtam a titkait. Hülye voltam régen volt. Nagyon összevesztünk majdnem verekedés lett a dologból és ma már ha elmegyünk egymás mellett nem is köszönünk egymásnak. A szüleink nem ismerték egymást nyílván nem is történt volna meg akkoelr az a dolog, hogy: a szüleim a cégénél most új közgazdászokat és logisztikusokat szeretnének felvenni és az ex legjobb barátom édesanyja is jelentkezett erre az állásra. Csak véletlenül tudtam meg mikor édesapám egy alkalmazottja a telefonban sorolta az állásra jelentkezőket és meghallottam a nevét. Igazábol tudom, hogy az anyja nem tudott sose igazán elhelyezkedni meg anyagilag se álltak sose olyan fényesen. De akkor is ami megtörtént az megtörtént és szerintem az ex legjobb barátom se tudja, hogy az a cég ahová az anyja jelentkezett az az apámé. Vagy lehet tudja de nyílván én se kockáztatnám az édesanyám állását ebben a helyzetben. Mielőtt mondaná valaki biztos, hogy az ő anyja jelentkezett, mert tudom, hogy neki van olyan végzettsége és kutakodtam a közös ismerősök körében és bebizonyosodott a dolog. Nem kérdeztem erről senkit, mert a barátaim azt mondanák, hogy csesszek ki velük és mondjam el az apámnak a dolgokat (mert apám is így nyílván másikat venne fel ha tudná mik történtek) ezért kérdezem meg itt akik engem nem ismernek, hogy ti a helyemben mit csinálnátok. Pénteken 15:00kor lesz az állásinterjú. Addig el kéne döntenem mit csináljak.. Az is igaz, hogy az én hibámból szakadt szét ez a barátság de utánna ő is kibeszélt.. Úgy, hogy nem tudom segítsetek, mert az tény, hogy nem kötelességünk felvenni és akkor max felköltöznek Pestre vagy akárhová.

Köszönöm a tanácsaitokat előre is.

2019. febr. 13. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján régen hülye voltál, most pedig csak egy sima aljas szemétláda. Gratulálok.
2019. febr. 14. 11:39
 12/22 A kérdező kommentje:

11es köszönöm az építő jellegű kritikádat. Mondhatom kedves vagy nagyon és nyilván való te egy olyan ember lehetsz vagy aki sose tévedett, sose csinált hülyeséget, sose cselekedett meggondolatlanul.

És igazából meg nem akarok vele kiszúrni de most is folyamatosan kibeszél pedig én azt a hülyeséget kb 2 éve csináltam. Azóta 1000000szer bocsánatot kértem de hát na ő ezt nem tudta feldolgozni ennyi év után. És szerintem ez akkor is nagyon gáz, mert ha tudná, hogy az anyukája az én szüleimnél fog dolgozni tehát az én szüleim a munkaadói akkor biztosan abbahagyná. És bármi történt akkor se helyes amit ő csinál főleg, hogy nem valós dolgokat állít rólam. De hát neki ezt szabad ugyis nem mivel ő a megbántott. Hát nem!!!! És megfogom mondani neki, hogy álljon le mert forditott esetben én se csinálnám ezt főleg, hogy az anyagi helyzetünk függ ettől. Mert tény, hogy az anyja havi 320 nettot keresne ami nem sok pénz de az apja fele ennyit se keres.

2019. febr. 14. 18:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Helyzetük*
2019. febr. 14. 18:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy szemétláda, kedves kérdező, mert 2 éve egy hülyeséged miatt elveszítetted a barátodat, hanem azért, mert most, 2 évvel később is, színtiszta önző, gusztustalan kicsinyességből meg akarod akadályozni azt, hogy a régi barátod anyja álláshoz jusson az apád cégénél. Bosszút akarsz állni egy ártatlan emberen azért, mert nem vagy hajlandó vállalni a felelősséget a saját hibádért. Ha képtelen vagy felfogni, hogy ez miért szemétség - és az utolsó kommented alajpán tényleg nem érted - akkor egy még nagyobb emberi hulladék vagy, mint eredetileg hittem. Csak vigyázz, vissza ne kapd ezt valamilyen formában.
2019. febr. 14. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:

"hát na ő ezt nem tudta feldolgozni ennyi év után"

A kérdésed, kommentjeid alapján te ugyanúgy NEM DOLGOZTAD fel a történteket, ha ennyi év után még szúrja a szemed, az ő viselkedése. 1. aki ismer, az tudja, hogy nem igaz, amit állít, és még csak jóban sem vagytok 2. aki nem ismer, annak meg úgyis mindegy, és valszeg az is tudja, hogy nem vagytok már barátok...

Komolyan téged ennyire zavar, hogy egy akárki miket mond rólad, hogy képes lennél az amúgy is kétes anyagi helyzetüket rossz irányba befolyásolni???

Lehet akármilyen társadalmi különbség köztetek, az biztos, hogy erkölcsileg, emberileg nem állsz felette... Még ilyet. Mi lesz majd, ha valaki tényleg keresztbetesz neked?? Megölöd??

Mérlegeld már egy kicsit, hogy milyen szintű az, amit ő tesz, és milyen szintű, amit te tenni akarsz... Ha ennyire piszkálja a csőrödet, és ennyire nincs önbecsülésed, hogy az ő véleményére adsz, akkor találj ki valami hasonló "bosszút", ilyen dologgal visszaélni egyenesen gerinctelenség...

2019. febr. 14. 19:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondok apámnak. Viszont ha nem veszik fel így se az már nem az én lelkemen szárad hanem az apámén. És itt nyílván nem a barát nem barát fog számítani, hanem a végzettség és a tudás meg a szakértelem. És apám se azt fogja nézni, hogy kinek van szüksége a pénzre hanem a cég érdekeinek és elvárásainak ki felel meg a legjobban.
2019. febr. 14. 19:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommented alapján csak annyit írnék még, hogy ne hidd, hogy mi annyira a srác anyukája mellett vagyunk, és te vagy a szörnyeteg, amiért meggátolod az ő felvételét.

Mi csak azt próbáltuk közölni, hogy neked ezzel a sztorival semmi közöd ahhoz, hogy alkalmazza-e apukád avagy sem. Jól teszed, hogy nem szólsz, így apukád pártatlanul dönthet.

2019. febr. 14. 20:05
 18/22 A kérdező kommentje:
És visszatérve apám se azért lett egy ekkore cége mert annyira okos. A végzettsége alapján nyílván de ő neki is csak minden az őlébe pottyant. Ő igazából logikátlan nagyon sokszor és hülye döntéseket hoz.
2019. febr. 14. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Oké drága, de ez már nem tartozik a kérdéskörhöz.
2019. febr. 14. 21:23
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Szembemegyek a tömeggel. Én bizony kicsesznék velük. Ha haragszom valakire, ott ütöm, ahol lehet. Neked pedig most megvan rá a lehetőséged, hogy "odacsapj".
2019. febr. 15. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!