Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csicskáztatás ha a főnök...

Csicskáztatás ha a főnök viteti a táskáját a folyosón a kocsiig?

Figyelt kérdés

Mit mondtok erre a szitura?

Főnök (60-as vén f444**szkalap) megy haza és kimegy a folyosóra, és az első embert akit meglát tök midnegy ki az behívja magához és közli vele (nem kér, utasít!) hogy „akkor hozd a táskám „ és akkor a szerencsés delikvens viheti a főnök egyénként pehelykönnyű táskáját a főnök után a kocsiig.

A jelenet: ott vonul a főnök, utána méterekkel megy valaki a táskával.

Ez csicskáztatás? Miért nem tudja ő maga vinni a táskáját?

Másik kérdés hogy egy mezei alkalmazott mjit reagáljon erre a szitura?

Kérje ki magának hogy ő nem hordár nem szolga és egyébként is vigye maga a táskáját?

csak azért kérdem mert a főnök világ életében ezt csinálta és még soha egyetlen esetről sem tudok hogy valaki beszólt volna neki. Mindenki vágja a pofákat emiatt de soha senki sem merte még azt mondani hogy bocs nem.

Vélemények?

Obligát trollozást mellőzzük.

2018. dec. 15. 22:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert jo egyes embereknek egy eleten at azzal szopatniuk magukat h a szar@s proli fizetesert akar az ugyanolyan senkinek a labtorlojeve valljunk.Na itt kezdodik nalam az a tortenet amit nem lehet nekem megfizetni😂lesz@ rom milyen a viszony csaladi nem csaladi senkinek nem leszek a csicskaja felszopoja még penzert sem.Dolgozom elvegzem a feladataimat ami benne all a szerzodeseben ezenkivul barmilyen emberi meltosagomat serto lekicsinylo banasmodot még penzert cserebe sem vok hajlando elturni.Ha meg valaki ezt batran vallalja de kozben csipog arra csak azt tudom mondani aki ribizlinek all ne csodalkozzon ha b@ssz..k😂😂
2018. dec. 20. 18:19
 22/22 anonim ***** válasza:

:DDDD

Első oldalon még komolyan vettem :"DDD

2022. jún. 14. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!