Csicskáztatás ha a főnök viteti a táskáját a folyosón a kocsiig?
Mit mondtok erre a szitura?
Főnök (60-as vén f444**szkalap) megy haza és kimegy a folyosóra, és az első embert akit meglát tök midnegy ki az behívja magához és közli vele (nem kér, utasít!) hogy „akkor hozd a táskám „ és akkor a szerencsés delikvens viheti a főnök egyénként pehelykönnyű táskáját a főnök után a kocsiig.
A jelenet: ott vonul a főnök, utána méterekkel megy valaki a táskával.
Ez csicskáztatás? Miért nem tudja ő maga vinni a táskáját?
Másik kérdés hogy egy mezei alkalmazott mjit reagáljon erre a szitura?
Kérje ki magának hogy ő nem hordár nem szolga és egyébként is vigye maga a táskáját?
csak azért kérdem mert a főnök világ életében ezt csinálta és még soha egyetlen esetről sem tudok hogy valaki beszólt volna neki. Mindenki vágja a pofákat emiatt de soha senki sem merte még azt mondani hogy bocs nem.
Vélemények?
Obligát trollozást mellőzzük.
Nem trollkodok, vegyes érzéseket váltott ki belőlem ez a poszt.
Mert ha pl én jóban vagyok a főnökkel, még szívesen is viszem, ha amúgy jó fej és tényleg jó a kapcsolat.
Ha egy hataloméhes arrogáns barom, akkor teljesen jogos, ha csicskáztatásnak érzitek.
Kérdések:
Mi történne vajon, ha valaki nemet mondana?
Hiszen ezért nem lehet kirúgni valakit.
Ha meg egy ilyen semmiségért rászáll, akkor a kedves főnök alkalmatlan a posztjára.
Mennyire értékes munkahely ez? Érdemes ragaszkodni hozzá?
Nem azt mondom, hogy egy táskacipelésért lépj ki, de úgy ámblokk összességében érdekelne. Hisz ha arroganciából teszi ezt a főnök akkor más galádságra is képes.
De ahogy mondtam, ha egy családias jó légkörű kollektíva, akkor ez önmagában nem verné ki a biztit.
"De ahogy mondtam, ha egy családias jó légkörű kollektíva, akkor ez önmagában nem verné ki a biztit."
Mondok valamit és ez mindent elmond.
Céges menza ott ebédel X kollega. Belép a főnök. 1 perc alatt kiürül az ebédlő.
Ezzel mindent megválaszoltam.
"Hisz ha arroganciából teszi "
Mi másból tenné? Azért teszi hogy éreztesse ő a főnöm te a beosztott és te azért vagy ott hogy őt szolgáld.
Másik jelent megtörtént.
ALá kellett írnia a egy papírt. Ott terpeszedik ez a barom a fotelben és ott egy toll az asztalon. Ámde ahhoz hogy elérje át kellett volna nyúlnia az asztalon. Nem nyúlt át valakinek oda kellett adnia a kezébe a tollat mert a nagyságos úr lusta volt kinyúlni az asztal másik végig.
Ilyen ember a mi derék főnökünk.
De legalább "jó" fizetést ad (nettóm 130 körül..)
Ez csicskáztatás? Igen
Miért nem tudja ő maga vinni a táskáját?
a. Egészségügyi okokból
b. Mert lusta
egy mezei alkalmazott mjit reagáljon erre a szitura? Ne segítsen, ha nem szeretne. A főnök lehet pipa, kitolha vele, nézhet rá csúnyán, de el nem bocsáthatja
Vélemények? Fel vagyok háborodva
"Az ilyen viszonyokat a csicskák tartanak életben. "
POntosan így van. ahogy le is írtam mindenki vágja a pofákat sde soha senki 1x se merte azt mondani neki hogy nem. Soha senki.
Pedig elvileg nem egy nagy tett lenne ez. Főnök: vidd a táskám. Beosztott: vigye maga. Nem vagyok én szolga.
Elvileg ez nem ügy. Elvileg. Gyakorlatilag még soha senki se merte meglépni.
Nem érdekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!