Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csicskáztatás ha a főnök...

Csicskáztatás ha a főnök viteti a táskáját a folyosón a kocsiig?

Figyelt kérdés

Mit mondtok erre a szitura?

Főnök (60-as vén f444**szkalap) megy haza és kimegy a folyosóra, és az első embert akit meglát tök midnegy ki az behívja magához és közli vele (nem kér, utasít!) hogy „akkor hozd a táskám „ és akkor a szerencsés delikvens viheti a főnök egyénként pehelykönnyű táskáját a főnök után a kocsiig.

A jelenet: ott vonul a főnök, utána méterekkel megy valaki a táskával.

Ez csicskáztatás? Miért nem tudja ő maga vinni a táskáját?

Másik kérdés hogy egy mezei alkalmazott mjit reagáljon erre a szitura?

Kérje ki magának hogy ő nem hordár nem szolga és egyébként is vigye maga a táskáját?

csak azért kérdem mert a főnök világ életében ezt csinálta és még soha egyetlen esetről sem tudok hogy valaki beszólt volna neki. Mindenki vágja a pofákat emiatt de soha senki sem merte még azt mondani hogy bocs nem.

Vélemények?

Obligát trollozást mellőzzük.

2018. dec. 15. 22:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem trollkodok, vegyes érzéseket váltott ki belőlem ez a poszt.

Mert ha pl én jóban vagyok a főnökkel, még szívesen is viszem, ha amúgy jó fej és tényleg jó a kapcsolat.

Ha egy hataloméhes arrogáns barom, akkor teljesen jogos, ha csicskáztatásnak érzitek.

Kérdések:

Mi történne vajon, ha valaki nemet mondana?

Hiszen ezért nem lehet kirúgni valakit.

Ha meg egy ilyen semmiségért rászáll, akkor a kedves főnök alkalmatlan a posztjára.

Mennyire értékes munkahely ez? Érdemes ragaszkodni hozzá?

Nem azt mondom, hogy egy táskacipelésért lépj ki, de úgy ámblokk összességében érdekelne. Hisz ha arroganciából teszi ezt a főnök akkor más galádságra is képes.

De ahogy mondtam, ha egy családias jó légkörű kollektíva, akkor ez önmagában nem verné ki a biztit.

2018. dec. 15. 22:20
 2/22 A kérdező kommentje:

"De ahogy mondtam, ha egy családias jó légkörű kollektíva, akkor ez önmagában nem verné ki a biztit."

Mondok valamit és ez mindent elmond.

Céges menza ott ebédel X kollega. Belép a főnök. 1 perc alatt kiürül az ebédlő.

Ezzel mindent megválaszoltam.

2018. dec. 15. 22:22
 3/22 A kérdező kommentje:

"Hisz ha arroganciából teszi "

Mi másból tenné? Azért teszi hogy éreztesse ő a főnöm te a beosztott és te azért vagy ott hogy őt szolgáld.

Másik jelent megtörtént.

ALá kellett írnia a egy papírt. Ott terpeszedik ez a barom a fotelben és ott egy toll az asztalon. Ámde ahhoz hogy elérje át kellett volna nyúlnia az asztalon. Nem nyúlt át valakinek oda kellett adnia a kezébe a tollat mert a nagyságos úr lusta volt kinyúlni az asztal másik végig.

Ilyen ember a mi derék főnökünk.

De legalább "jó" fizetést ad (nettóm 130 körül..)

2018. dec. 15. 22:29
 4/22 anonim ***** válasza:
54%
Hányszor kell még elmondani, hogy ha nem tetszik valami akkor lépj le?! De tudjuk, te túl hülye és lusta vagy ahhoz, hogy másik melót keress, ezért itt hisztizel nap mint nap. Kezd már unalmas lenni, hogy teleszemeteled az oldalt a sz_rságaiddal s másokat traktálsz a saját nyomoroddal.
2018. dec. 15. 22:50
 5/22 anonim ***** válasza:

Ez csicskáztatás? Igen

Miért nem tudja ő maga vinni a táskáját?

a. Egészségügyi okokból

b. Mert lusta

egy mezei alkalmazott mjit reagáljon erre a szitura? Ne segítsen, ha nem szeretne. A főnök lehet pipa, kitolha vele, nézhet rá csúnyán, de el nem bocsáthatja

Vélemények? Fel vagyok háborodva

2018. dec. 15. 23:57
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Lemerném fogadni hogy a főcsicskást (aki a legtöbbször viszi ki) úgy hívják hogy Balázska :)
2018. dec. 16. 00:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszadó vagyok. Nettó 130ért más melóhelyet is találsz. Ha nem tudod elviselni (amugy jogosan) Pöffeszke urat, akkor hagyd ott a pitschàba, keress normális melóhelyet. De ha valamiért mégis megéri ott maradnod,makkor meg szard le a helyzetet oszt annyi.
2018. dec. 16. 07:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen viszonyokat a csicskák tartanak életben. A magyar emberek azért nincsenek könnyű helyzetben, mert eleve csicskának nevelték őket, főleg az idősebb korosztályt. Ha nem tetszik, váltani kell. Ez nem mindig egyszerű, de ha nem mozdultok, nem változik semmi.
2018. dec. 16. 08:50
 9/22 A kérdező kommentje:

"Az ilyen viszonyokat a csicskák tartanak életben. "

POntosan így van. ahogy le is írtam mindenki vágja a pofákat sde soha senki 1x se merte azt mondani neki hogy nem. Soha senki.

Pedig elvileg nem egy nagy tett lenne ez. Főnök: vidd a táskám. Beosztott: vigye maga. Nem vagyok én szolga.

Elvileg ez nem ügy. Elvileg. Gyakorlatilag még soha senki se merte meglépni.

Nem érdekes?

2018. dec. 16. 09:04
 10/22 A kérdező kommentje:
És arról akkor nem is szólok hogy ez valóban egy piti semmi dolog és még ebben sem mernek ellenszegülni hát akor elképzelheted hogy ennél komolyabb ügyekben mi a helyzet. Semmi. KUss van és amit a főnök mond az szentírás.
2018. dec. 16. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!