Mit akarnak tőlem?
2 hónapja dolgozom egy cégnél Pécs mellett, ami albán, de csak akkor tudtam meg mikor jöttem első napra dolgozni, itt maradtam mert nincs más.
Nem értem, amit ők mondanak, de néha úgy érzem rólam beszélnek. Egy két szót már mégmérték. A főnök úr (40-50) furcsán viselkedik, meg fogja a vállam, a hátam és rajta tartja a kezét vagy az arcomból félrekotorja a hajam. Múltkor szó szerint láttam, ahogy a mellem felé bámul (takarva voltak, direkt nem jövök kivágottba). Rendszeresen kérdezik, hogy tudok-e takarítani, de mikor visszakérdezek hogy mért nem felelnek rá. Van egy srác (20-30), aki szintén itt van, ő is albán, kezdek belezúgni, de nem akarok. Mindig olyan kedves, figyelmes, érzékeny, az én korosztályombeli, én ízlésembeli, de mégis furcsa, valamennyit makog magyarul.
Rossz érzésem van velük kapcsolatban, de mint említettem más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!