Miért látok olyan sokszor szellemeket? Mit akarnak tőlem? Esetleg van valamilyen adottságom amiről nem tudok?
Ez így van. Leírtad "szkeptikusok kiméljenek " Akkor milyen választ vársz?
Én nem vagyok szkeptikus.!!! Ezért merem leírni hogy te egy gyenge ideg rendszerű, rossz fantáziával megáldott , unatkozó , depresszióra hajlamos kis tini vagy. Biztos kislány.
Ha egy kicsit is elfoglalnád magad, tanulnál , dolgoznál nem lennének ilyen rém látomásaid. Még ha le pontozol is , nem fog változni ez. Csak ha akarsz változtatni.
Kedves első és harmadik válaszoló!
Azt mondjátok magatokra,hogy szkeptikusok vagytok. Ez aranyos. De ha azok vagyok mégis mit kerestek az ezotéria világában? :) Jaa,hogy ti nem szkeptikusok hanem egész egyszerűen trollok vagytok akik abban látnak örömet,hogy másokat megbántanak. Ti vagytok a birkák nem pedig a kérdező. Mert titeket nem áldott meg a soros semmilyen képességgel. Ennyi a véleményem rólatok.
Kérdező: Ha tapasztalsz ilyen jelenségeket nem kizárt,hogy médium vagy. Próbálj meg velük kommunikálni.
#5 Válaszolónak igaza van. próbálj kommunikálni velük.
nem te idézted őket,viszont még is látod. lehet, hogy tényleg médium vagy!
Kedves ötödik válaszoló! Én vagyok a harmadik, szeretnék reagálni a válaszodra. Szóval :
"..hogy ti nem szkeptikusok hanem egész egyszerűen trollok vagytok akik abban látnak örömet,hogy másokat megbántanak."
Ha avval, hogy az igazat mondom valakinek, és azzal megbántom, akkor véleményem szerint nem velem van a baj. Ezt egyszerűen úgy hívják hogy őszinteség. Másrészt pedig nem gondolom hogy bele kellene ringatni a kérdezőt a kis álomvilágába, mert hihetetlen kellemetlen dolog tud lenni, amikor egy ember nem tudja megkülönböztetni a valóságot és a fiktív, általa kitalált és általa életrekeltett entitásait.
Egyébként meg a józan, kritikus gondolkodásra vagyunk képesek, ami sokkal hasznosabb képesség, mint árnyakat látni a sötétben.
Szia!29 eve ezzel elek.Ne halass azokra akik butanak,orultnek,hulyenek neznek,az emberek nagy resze ilyen.
Ez egy kepessseg.En sajnos sokat ,,szenvedek,, ettol.Latom a halottakat es a szellemeket.Bar ne lenne ilyen kepessegem..
Remelem tudtam segiteni..ha van meg kerdes,irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!