Miért látok olyan sokszor szellemeket? Mit akarnak tőlem? Esetleg van valamilyen adottságom amiről nem tudok?
Figyelt kérdés
Először is szkeptikusok kíméljenek! Anyukám mesélte hogy mikor kisebb voltam (olyan 2-3 éves) felkiáltottam hogy egy szakállas bácsi ül a sarokban - anyamra persze kisebb szivinfarktus jött...kicsivel kesobb egy velem egyidös 5-7 eves kislanyt lattam parszor a házban majd egy férfiarcot éjszaka - többször is. Kicsit nagyobb voltam mikor építkezések kezdtek folyni a házunktól kb 20-30 méterre. Az ásatáskor egy egész temetőt találtak a helyszínen ami lehet folytatódik a házunk alatt is...azota elköltöztem onnan - nem ez miatt - de még mindig tapasztalok furcsasagokat. Pl hogy valaki figyel érzem a tekintetét magamon..nemrég pedig meghalt eg hozzám nagyon közel álló személy. Láttam őt a temet temetése napján es nem csak képzelődtem. Utána pedig megjelent álmomban - mivel hirtelen halt meg nem tudtam elbucsuzni tole - es almomban elkoszont tolem... Es ezek a történetek szinte csak töredékei az egésznek. Miért lehet ez?2016. ápr. 26. 00:24
11/11 anonim válasza:
Ne figyelj oda senkire aki rosszat mond
Valószínűleg rendelkezel a tisztánérzés képességével,esetleg tényleg médium vagy te is amúgy én is az vagyok :) ez néha lehet jó,néha rossz
Pl sokszor látom a papamat aki rég meghalt és beszelgetek vele
Viszont ha éjszaka közepén olyan hangokat hallok hogy valaki jön föl a lépcsőn akkor fosok a takaró alatt :)
Tényleg ne hallgass azokra akik hulyeseget mondanak és azért csináljak mert ők nem tudnak semmit erről a teljesen más világról.És ha látsz vagy hallasz valamit újra akkor próbálj meg vele kommunikalni
Ha érdekel még valami akkor írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!