Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért látok olyan sokszor...

Miért látok olyan sokszor szellemeket? Mit akarnak tőlem? Esetleg van valamilyen adottságom amiről nem tudok?

Figyelt kérdés
Először is szkeptikusok kíméljenek! Anyukám mesélte hogy mikor kisebb voltam (olyan 2-3 éves) felkiáltottam hogy egy szakállas bácsi ül a sarokban - anyamra persze kisebb szivinfarktus jött...kicsivel kesobb egy velem egyidös 5-7 eves kislanyt lattam parszor a házban majd egy férfiarcot éjszaka - többször is. Kicsit nagyobb voltam mikor építkezések kezdtek folyni a házunktól kb 20-30 méterre. Az ásatáskor egy egész temetőt találtak a helyszínen ami lehet folytatódik a házunk alatt is...azota elköltöztem onnan - nem ez miatt - de még mindig tapasztalok furcsasagokat. Pl hogy valaki figyel érzem a tekintetét magamon..nemrég pedig meghalt eg hozzám nagyon közel álló személy. Láttam őt a temet temetése napján es nem csak képzelődtem. Utána pedig megjelent álmomban - mivel hirtelen halt meg nem tudtam elbucsuzni tole - es almomban elkoszont tolem... Es ezek a történetek szinte csak töredékei az egésznek. Miért lehet ez?

2016. ápr. 26. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne figyelj oda senkire aki rosszat mond

Valószínűleg rendelkezel a tisztánérzés képességével,esetleg tényleg médium vagy te is amúgy én is az vagyok :) ez néha lehet jó,néha rossz

Pl sokszor látom a papamat aki rég meghalt és beszelgetek vele

Viszont ha éjszaka közepén olyan hangokat hallok hogy valaki jön föl a lépcsőn akkor fosok a takaró alatt :)

Tényleg ne hallgass azokra akik hulyeseget mondanak és azért csináljak mert ők nem tudnak semmit erről a teljesen más világról.És ha látsz vagy hallasz valamit újra akkor próbálj meg vele kommunikalni

Ha érdekel még valami akkor írj privit :)

2016. aug. 15. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!