Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most akkor akarnak tőlem...

Most akkor akarnak tőlem valamit vagy sem?

Figyelt kérdés

Van (vagy inkább volt) két barátom, akivel tök jóban voltunk, beszélgettünk stb., aztán utána mindenki máshol tanult tovább és nem nagyon találkoztunk...Később az egyikük megkeresett, hogy mi újság, mi van velem stb., beszélgettünk és felhozta, hogy milyen jó lenne találkozni. Találkoztunk, beszélgettünk, én jól éreztem magam velük és nekem úgy tűnt, hogy ők is. Megbeszéltük, hogy majd később is összejövünk. Utána én kerestem őket, de csak az egyikük ért rá, vele találkoztunk és ugyanez, beszélgettünk, elvoltunk stb., majd úgy váltunk el, hogy "akkor még majd találkozunk". Ők ezt követően nem kerestek, én írtam nekik, hogy jó lenne találkozni, én szinte bármikor ráérek, mondják meg, hogy nekik mikor jó, ha van kedvük stb., de aztán mindig lemondták valamilyen indokkal. Én elhiszem, hogy ők is elfoglaltak, biztos sok dolguk van, tehát ezen nem vagyon kiakadva, de azért az, hogy kb. soha semmikor nem érnek rá, az már szerintem túlzás...nem hiszem el, hogy soha sincs egy szabad délutánuk, úgy, hogy én rugalmas vagyok, szinte bármikor ráérek és odamegyek eléjük...Úgyhogy gondolom, hogy nem is akarnak találkozni. Azonban előfordult már párszor, hogy összefutottam velük a városban, akkor pedig tök kedvesek voltak, odajöttek, beszélgettünk egy kicsit és akkor is mindig elhangzott a "majd találkozunk meg beszélünk", de nem történt semmi...

Én ezt nem értem, mert, ha valakit kedvelek és találkozni, beszélni akarok vele, akkor ezt nem csak mondogatom, hanem teszek is érte valamit vagy legalább keresem a másikat. Ha pedig nem érdekel és nem akarok tőle semmit, akkor, akkor nem jópofizok vele, nem ígérgetek semmit, nem töltök fel közös képet stb., hanem akkor szimplán élem az életem. Szóval én nem értem ezt az egészet...

2018. márc. 30. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
olvasd ezt vissza és gondolkodj el, hogy miért nem keresik a társaságodat
2018. márc. 30. 23:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát kössz, de ezzel nem segítettél..
2018. márc. 31. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!