Legyek közmunkás? Jobb mint a semmi?
jobb, mint a semmi
de mellette otthon képezheted magadat
csomó helyre felvesznek.
én inkább köműves vagy ács, villanyszerelő, asztalos, stb mellett lennék segéd, és kitanulnám a szakmát. azok alapban jól fizetnek a segédeknek is ha jól dolgoznak.
Én az egészségem miatt közalkalmazottként vagyok foglalkoztatva egy strandon 85 ezret keresek 1 hónapban jelenleg. Van szakmám is és láss csodát azzal sem vesznek fel sehova...
Géplakatos vagyok de soha nem dolgoztam még a szakmámban mivel magasról leszarja mindenki segédmunkásként voltam eddig felvéve bárhol is voltam.
Amúgy a helyedben én nem vállalnám annyira ciki, én ahol dolgozok nem látnak az emberek de még ez is zavaró számomra hogy ezt kell csinálnom.
Nekem csak 3szakmám van, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezek, januárban lejárt a szerződésem, és azóta nem kellek sehova..
próbálkoztam vállalkozónál, mávcsoport jármű javítóba , jelentkeztem, önéletrajzal, de még az állásegyeztetésen sem találkoztam a főnőkkel,aki meghívott, az időpontra a céghez.. 50év felett semminek nézik az embereket.
A mostani rendszer pedig arról szól, hogy legyen ismeretséged, vágodjál be, bekerülsz a haveri körbe, pl. közintézményben, akkor megszeded magad, de ha nincs szerencséd, nem kellesz sehová..éhen halhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!