Közmunkás irodai állásinterjúra milyen ruhába kell menni?
Figyelt kérdés
Igen, nekem csak ez jutott...2016. ápr. 28. 20:14
1/8 anonim válasza:
Legjobb hogyha valami régi stílusú Német náci ruhát veszel fel és közbe német szövegeket hajtogatsz, és ha belépsz az emberkéhez akivel beszélsz az interjú alatt úgy köszönj neki Heil hitler!
2/8 anonim válasza:
De az se rossz hogyha meztelenül mész és megmondod: Már ruhára se futotta!!
3/8 A kérdező kommentje:
Nem unod még mindenhova írogatni a f;szságaidat?
2016. ápr. 28. 20:39
5/8 A kérdező kommentje:
Te is megkaptad a pirost. ^^
2016. ápr. 28. 23:06
6/8 anonim válasza:
köszi, ma is rossz napom lesz :(
7/8 anonim válasza:
Mikor egyszer voltam ilyenen, voltak ott mindenben, valami arany középút, bőven megteszi a farmer egy normálisabb felsővel, nem kell kiskosztüm meg azért kinyúlt mackóban se menj.
8/8 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy az ember akármilyen állásinterjúra legalább egy inget húz, meg egy elegánsabb nadrágot (akár lehet farmer is, csak ne a kikoptatott, szaggatott fajta, abból is van elegánsabb) és ehhez egy fekete cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!