A közfoglalkoztatott munkahely keresés céljából igazoltan hiányozhat a munkahelyéről?
Figyelt kérdés
Pl, ha elhívnak interjúra, akkor kötelesek elengedni, vagy a szabimból kell vegetálni (évente 20 nap)?2017. febr. 5. 17:47
1/6 anonim válasza:
Elengednek, de nem lesz kifizetve a napod.
2/6 anonim válasza:
mi van? most is közfogis vagy és másik közfogis melóra akarsz menni? kérdez meg a munkaügyi hivatalban az ügyintéződet.
3/6 A kérdező kommentje:
Numero 2. Nem. Most közfogis vagyok és ha nem közfogis interjúra mennék. :)
2017. febr. 5. 18:32
4/6 anonim válasza:
Ha viszel igazolást, akkor elengednek.
5/6 anonim válasza:
igen, akkor elmehetsz, sőt köteles elengedni a munkaadód, mert segítenie kell a "visszailleszkedésbe"
6/6 anonim válasza:
Nekem anno nagyon korrektek voltak. Mindenre elengedtek nem kértek igazolást. Jó a főnökkel jóban voltam, meg kedveltek mert szorgalmasan dolgoztam :D
Szerintem helyre váltogatja ki mennyire szivatós. Én simán megkértem a főnököt, hogy mennék interjúra elenged, ledolgozzam, szabi. Elengedett minden nélkül. :)
Elvileg, hangsúlyozom elvileg az lenne a lényeg, hogy visszakerülj a munka világába. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!