Legtöbb diplomát ne igénylő munkahely 25 év alatti,8 általános stb?
Mert ha valahova keresnek egy gépírót aki nagyjából 3-4 ezer karakterleütést produkál 10 perc alatt annak a helyére majd fel tudnak venni egy 8 általánossal rendelkező egyént aki még a számítógépet sem tudja bekapcsolni? :-P Van képesítésem hozzá csak ezért kérdezem :)
Egészségügyi szakasszisztens vagyok egyébként.
mert a mai világban, amikor mindenki naponta órákig gépel, mégis hány embernek van még szüksége külön gépíróra?
látok topmanagereket dolgozni, amit kell, maguknak gépelnek le, a többi munkát meg kiosztják olyanoknak, akik megcsinálják a munkát, ÉS le is gépelik, amit kell.
2017. van, a gépírók ideje tehát lejárt, ezzel a tudással szinte mindenki rendelkezik már, kb. olyan, mint az olvasás.
Ha eü szakasszisztensként nem találsz állást, akkor vagy egy nyírségi faluban élsz, vagy teljesen élhetetlen vagy, szedd össze magad, költözz el a szép kis falucskából, nézz álláshirdetéseket, javíts a megjelenéseden, tanulj meg angolul. Magánorvosok paradicsoma vagyunk.
nyilván közben írtad, hogy Szegeden élsz, mikor én még a válaszon dolgoztam, így ezt csak utólag láttam.
igen, van különbség a képzett gépíró, és a simán napi 8-10 órában gépet használó ember között, de nem akkora, hogy emiatt gépírót kelljen szerződtetni a cégek 99,999999% -nak.
ezért azzal a tudással nem lehet labdába rúgni, csak nagyon keveseknek. ráadásul a mai világban angolul vagy más nyelven, de nem magyarul kell írni a nagy cégeknél, plusz még egyéb szaktudás is szükségeltetik. egyszerűen máshol tart már a világ, egy gépírásra senki sem verheti a mellét, mert az alap. De szerencsére neked más tudásod is van. Nem a világban kell keresni a hibát, ha te előre akarsz lépni.
Ha azt mondják neked, hogy 25 év alattit keresnek, akkor az vagy kifogás, vagy a megjelenéseddel van gond, mivel egy magánorvosnál az asszisztenseknek sokszor a külseje is számít.
egészségügyi szakember hiány van az országban, hosszú évek óta erről cikkeznek! ha a lakókörnyezetedben nincs rá igény, mert ott mindenki makk egészséges, akkor költözz el vagy járj be valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!