2017-es közmunka változásokró hallot valaki valami hiteles információt?
A kérelmet egyenlőre beadták az önkormányzatok annyit tudok én is csak,hogy például idén nem lesz szünet a két program közé. Meg annyi,hogy nálunk lényegében ugyan azok a programok vannak tervezetbe beadni.
Szerintem nem baj,ha keresgélsz,tényleg mindig mindent az utolsó percben tudunk meg (adminisztrálok közfogiban-de én pl ott fogom hagyni)
Első vagyok!
Ha teszem azt te márciusban aláírod a szerződése 2018 februárig és utána közös megegyezéssel távozol mert másik munkahelyed lesz,akkor kapsz elhelyezkedési díjat addig amíg közmunkán szólt volna a szerződésed (22800asszem),szóval ez jó kis pluszbevétel.De fontos,hogy közös megegyezéssel mondj fel (bár nálunk ez így is van,aki másik munkahely találása miatt közössel mond fel,kell hoznia az új munkahelyről igazolást hogy oda mikortól lesz felvéve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!