Mi értelme van a felmondási időnek?
Szerintem sincs semmi értelme.
Nekem nem is volt ilyen, ha megszűnt az állásom akkor léptem le, "területet elhagyni" :D
Azt mentem haza állást keresni a neten.
Ja most legutóbb még 2 hét múlva visszamentem a papírokat aláírni, az volt 10 perc, azt lépés onnan.
Előtte csak ilyen ideiglenes papírokat írtam alá, azt 2 hét múlva hívtak hogy megvannak a végleges papírok.
Na mindegy a lényeg ha kitalálják hogy nincs már az emberre szükség akkor jobb lépni az adott helyről.
Még egyszer mondom, komolyabb szakmák.
Nyilvánvalóan a kérdezőt ez nem érinti.
Egyszerűbb szakmák esetén tényleg nincs sok értelme.
"A kérdésben szereplő felmondás meg a munkáltató érdekét védi."
Védené, ha nem olyan dolgozókat foglalkoztatna, mint a kérdező. :)
Kárt okozol? Tégy úgy. A munkáltatónak pedig joga van az okozott kárt behajtani Rajtad.
Érdekes lenne, ha például egy pénztáros egyszer csak felállna, és közölné, felmondott, már megy is haza. :)
Vagy egy építési vállalkozónál lépne le hirtelen a festő.
Én az ilyen dolgozón úgy leverném a keletkezett káromat, hogy csak na. Akkor is siessen haza, ha én mondanék fel neki, és ne tartson igényt a felmondási időre, pláne ne a felmentési idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!